Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BOOK BOOST INTENSE | het is tijd voor jouw boek!

24 maart - 25 maart

Voel jij het ook? Het is tijd voor jouw boek!

Een nieuw jaar ligt nog voor je, met heel veel hagelwitte pagina’s in je agenda….

Misschien had je dat voornemen vorig jaar ook: een boek schrijven. En dat het niet is gelukt, is helemaal niet erg. Maar de kans is groot dat – als er geen concreet plan komt – je het schrijven van je boek wéér uit gaat stellen. Terwijl dat precies is wat je niet wilt.

Onnodig gedoe

Misschien ben je begonnen maar liep je vast met de structuur van je boek. Of je wist eigenlijk niet zo goed wat een boek schrijven inhield, want al die hobbels onderweg had je helemaal niet voorzien. Gedoe waar je helemaal niet op zat te wachten. Het kritische stemmetje liet zich ook iets te vaak horen (Wie ben jij om een boek te schrijven? Hoezo denk je dat je dat kunt?). En nu is het alweer 2019.

Je baalt ervan en wilt niets liever dan je verhaal schrijven. Maar: hoe dan!

Ho, stop!

Ten eerste was dat onnodige gedoe waarschijnlijk helemaal niet nodig geweest. Als je had geweten hoe je dat aanpakt, een boek schrijven, was het vast heel anders gelopen.

En ten tweede: je hoeft het niet alleen te doen, dat boek van jou.
Want iemand die je begeleidt, bespaart je tijd, irritaties en schrijffrustraties.

.Boek schrijven en interne criticus

Gun jezelf deze BOOK BOOST INTENSE

Maak 2019 het jaar van jouw boek! Het kan namelijk echt, jouw verhaal op de boekenplank. Tijdens de 2-daagse BOOK BOOST INTENSE maak je met mij een stevige basis waardoor je tot resultaat komt en jouw boek er ook echt komt!

Deze dagen werken we toe naar een planning, wat een goed thema is, en voor wie je je verhaal schrijft.

We maken het schrijven van je verhaal SUPER behapbaar!
En overzichtelijk.
Dat vooral.

Schrijven vanuit je diepste verlangen

Schrijven is emotie, daar ga ik nooit aan voorbij. Je zult deze dagen gaan voelen waarom JIJ je verhaal te schrijven hebt. Wat is jouw diepgewortelde schrijfverlangen? Samen duiken we jouw verhaal op en komen we tot je drijfveer.

Een boek schrijven is not a trip, it’s a journey. Tijdens de BOOK BOOST INTENSE leer je alles wat nodig is voor jouw mooie schrijfreis.

BOOK BOOST INTENSE is er voor jou!

Tijdens de BOOK BOOST INTENSE op 24 + 25 maart gaan we aan de slag met je boek. Ik weet precies waar je aan moet denken bij het schrijven van je verhaal. We gaan de diepte in, dat beloof ik je.

Onderaan staan de voorwaarden om mee te kunnen doen want ik vraag wel wat van je…

Let op: het worden intensieve en productieve dagen!

Weet wat je te doen staat. Na de BOOK BOOST INTENSE weet je:

 • voor wie je schrijft en waarom dat je lezer is
 • we zoeken naar je thema
 • wat je diepe verlangen is dit verhaal te schrijven
 • hoe je omgaat met je interne criticus (dat stemmetje dat telkens twijfelt of je eigenlijk wel kunt schrijven, of dit verhaal überhaupt de wereld in mag enz.)

Je gaat naar huis met:

 • de (concept) flaptekst van je boek
 • de stappen voor het schrijven van je boek 
 • een planning met deadlines (dat geeft zo veel rust)

Investering

In 2 dagen naar je boek voor 497 euro inclusief btw.

Details

Op 24 + 25 maart van 10-16 uur, in Bloemendaal. Er zijn slechts 4 plekken. Je gaat aan de slag onder begeleiding van professionele boekcoach Brenda van Es.

Locatie

De BOOK BOOST INTENSE vindt plaats in schrijfvilla ‘de Verdieping’, een markante plek in het hartje van Bloemendaal. Je parkeert er gratis voor de deur of komt met de trein vanwaar het 5 minuten lopen is naar de locatie.

 Book Boost, in 2 dagen naar je boek, de Verdieping

Zin om stappen te zetten?

(tof, maar lees dit nog eventjes)

Wegens de intensiviteit werk ik uitsluitend met mensen die écht vooruit willen met hun boek. Ik heb er speciaal voor gekozen de groep klein te houden, tot max. 4 personen. Wil je meedoen, dan vraag ik dus ook iets van jou.

Ik ga jou helpen, dat beloof ik. Het wordt de ultieme start van je boek

Interesse?

Mail me op brenda@100jaarnavandaag.nl of bel 064311 70 19. Dan kijken we of we die klik hebben en of de BOOK BOOST INTENSE aansluit op je verwachtingen.

Ja, ik wil! Aanmelden Book Boost Intense

 • Prijs: 497,00 € Aantal:
  €497 incl. BTW per persoon. Boekingsvoorwaarden: na betaling is je schrijfplek definitief. Restitutie is niet mogelijk. Kun je op het laatst niet aanwezig zijn? Jammer! Je mag dan iemand anders in jouw plaats laten komen.
 • 0,00 €

 

Gegevens

Begin:
24 maart
Einde:
25 maart
Evenement Categorieën:
, ,