fbpixel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Business Book Boost | ondernemers only

24 oktober

Business Book Boost | ondernemers only

De ultieme kickstart voor je boek!
Business Book Boost©

Voel je het ook? Het is tijd voor jouw boek.

Je hebt een geniaal boekidee, eentje die je business zal versterken. Je wilt je kennis onderstrepen en dat is precies wat een boek doet. Het vergroot je zichtbaarheid en is je allerbeste visitekaartje. Maar ja, waar begin je?

Heel veel ondernemers beginnen te schrijven. Terwijl vaak van alles nog kraakt en piept aan het idee. Gebaseerd op een quote die rond gaat op social media Start before you’re ready (van Mel Robbins) zijn ze vast in de pen geklommen. Maar na een week of wat, raken ze niet alleen het idee, maar ook het overzicht en de schrijfinspiratie kwijt.

“Misschien maak ik er losse verhalen van, dat weet ik nog niet. Of ik gebruik alleen interviews. Dan komt er vanzelf wel een keer een rode draad naar boven drijven, toch?”

Kickstart van je boek

laten we het samen doen

Laat me je helpen. Want lukraak schrijven gaat simpelweg niet werken voor een boek. Ik zeg het maar zoals het is. Weet je waarom? Je hebt een idee bij je boek, je weet ook wat je erin wilt stoppen, maar soms kom je er alleen nog niet helemaal bij. Terwijl dat de start is. Laten we daar eerst samen naartoe gaan, want de fundering van je boek, de structuur, jouw boodschap, is het eerste en meest essentiele deel om straks lekker te gaan schrijven.

Volg de methode en ga je stap voor stap naar de structuur van je boek.

Start before you’re ready of Be ready to start? Ik geloof in het laatste.

Business Book Boost | ondernemers only Business Book Boost | ondernemers only

Structuur

Wat is je boodschap? Voor wie schrijf je? Wat wil je dat je boek voor jou gaat doen? Wanneer vind je jouw boek een succes? Wat is jouw eigenwijze claim in jouw markt? Waarom ben je anders dan al die anderen?

Zomaar een paar vragen om over na te denken en die je helpen structuur aan te brengen.

Waarom een boek schrijven?

Als je mensen vraagt waarom ze een boek willen schrijven, zullen ze al snel zeggen dat het hun experstatus verhoogt. Dat klopt, dat doet een boek absoluut, maar alleen als je het ook echt bént. Als iemand net begonnen is als coach en amper praktijkervaring op zak heeft, is een boek schrijven een slecht idee.

Maar als je minstens 3 jaar ervaring op zak hebt en nogal bescheiden bent, niet per se iemand bent die het van de daken schreeuwt hoe goed je in je vak bent én je weet dat je veel zichtbaarder zou mogen zijn met al die kennis die in je hoofd zit, dan, ja dan is een boek echt een fantastisch idee!

Een boek opent namelijk deuren naar nieuwe klanten, naar het podium en naar de media.

Een boek geeft vertrouwen

Stel je voor dat je straks jouw relaties je boek kunt geven, als cadeau. Of aan de deelnemers van je workshop of  training. Of aan die belangrijke journalist van Jinek die je tegenkomt op een netwerkborrel (want je hebt natuurlijk altijd een exemplaar bij je!). Of aan de persoon die lezingen organiseert.

Een boek geeft ontzettend veel vertrouwen. Je bent tenslotte de auteur die alles weet over jouw onderwerp in jouw branche. De kans dat ze jou benaderen in plaats van je concurrent wordt door een boek vele malen groter.

Business Book Boost | ondernemers only    Business Book Boost | ondernemers only

Dit levert de Book Boost je op:

 • je hebt de (concept) flaptekst in handen
 • er ligt een blauwdruk van je boek
 • je hebt de titel en ondertitel van je boek
 • je weet welke stappen je gaat zetten om je boek te schrijven
 • je hebt de conceptcover van je boek (!)
 • er ligt een boekplanning

Na de Book Boost weet je:

 • voor wie je schrijft
 • wat jouw onderscheidt in de markt
 • wat je thema is (en dus ook: hoe je keuzes maakt in wat je schrijft en wat niet)
 • wat je diepe verlangen is dit te schrijven
 • wat je vervolgstappen zijn voor het schrijven van je boek

Business Book Boost | ondernemers only   Business Book Boost | ondernemers only

Praktische informatie

Investering

In 1 dag naar de kern van je boek voor 497 euro excl. btw. Deze prijs is inclusief zaalhuur, materialen en verder helemaal verzorgd (koffie, thee, water, limonade, versnapperingen en lunch).

Datum en tijd

De Book Boost© vindt plaats in Bloemendaal, op 23 oktober van 9-17 uur. Er zijn slechts 4 plekken. Je gaat aan de slag onder begeleiding van professionele boekcoach Brenda van Es.

Business Book Boost | ondernemers only

Zin om stappen te zetten?

(tof, maar lees dit nog eventjes)

Wegens de intensiviteit van dit programma werk ik uitsluitend met mensen die écht vooruit willen met hun boek. Ik heb er speciaal voor gekozen de groep klein te houden, tot maximaal 5 personen. Wil je meedoen, dan vraag ik dus ook iets van jou.

Ik ga jou helpen, dat beloof ik. Het wordt de ultieme start van je boek. 

Vragen? Vragen!

Mail me op brenda@100jaarnavandaag.nl of bel +31 64311 70 19. Dan kijken we of we die klik hebben en of deze Book Boost© aansluit op je verwachtingen. Ik spreek je graag.

Volgens mij weet je voldoende om een keuze te maken. Schrijf je nu in voor deze Book Boost, dan beginnen we binnenkort met je boek.

Klik hieronder en meld je aan. Na betaling is je plek veilig gesteld.

Je betaalt eenvoudig met iDeal en ontvangt een factuur na betaling.

Business Book Boost©

Gegevens

Datum:
24 oktober
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Schrijfvilla Bloemendaal
Bloemendaal,+ Google Maps
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

×

Bel of App ons gerust

× App ons