Ibiza Book & Business retreat | ondernemers only

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ibiza Book & Business retreat | ondernemers only

23 november - 27 november

Ondernemer met een goed verhaal? Schrijf je boek!

Ben jij een Ondernemer Met Een Goed Verhaal? Schrijf een boek! Ja echt, want je werkt vanuit je hart en hebt een knettergoed verhaal waarom jij doet wat je doet. Door het schrijven van je boek onderstreep je jouw kennis en vergroot je je zichtbaarheid als ondernemer. Een boek is het allerbeste visitekaartje voor jou en je bedrijf. Halfjaarprogramma (juli tm decembe), inclusief Ibiza Book & Business retreat!

“Met een boek ga je van bescheidenheid naar zichtbaarheid!”

 

Open deuren met jouw boek

In dit programma gaan we ervoor zorgen dat er een boek komt dat voor jóu gaat werken. Je doet niet zomaar wat je doet. Je hebt je passie gevonden en bent daar goed in. No doubt about it. Dat moet de wereld weten! Met je boek open je deuren. Deuren waar klanten achter zitten en voor wie jij super zichtbaar wordt.

JA, DIT WIL IK (klik!)

Uniek halfjaarprogramma plús coaching

Tijdens dit unieke programma voor ondernemers ga je aan de slag met de ©ES methodiek, een methode die nergens anders verkrijgbaar is en die structuur brengt in jouw business verhaal. Dat is pas lekker schrijven! Bovendien krijg je een flinke dosis begeleiding. Aan de hand van opdrachten ontstaat als vanzelf de rode draad van je verhaal. Tijdens de retreat op Ibiza word je een week lang in de watten gelegd zodat jij je 100% op het schrijven kunt concentreren. Dat klinkt niet alleen ideaal, dat ís het ook.

Lees hier verder voor de Wintereditie Ondernemers met een goed verhaal (juli tm december)!

Gegevens

Begin:
23 november
Einde:
27 november
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Schrijfvilla Ibiza
Ibiza, Ibiza Spanje + Google Maps
×

Bel of App ons gerust

× App ons