Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ibiza Book & Business retreat | ondernemers only (VOL)

12 september - 16 september

Ibiza Book & Business retreat | ondernemers only (VOL)

Je businessboek schrijven?

Ben jij een Ondernemer Met Een Goed Verhaal? Schrijf een boek! Ja echt, want je werkt vanuit je hart en hebt een knettergoed verhaal waarom jij doet wat je doet. Door het schrijven van je boek onderstreep je jouw kennis en vergroot je je zichtbaarheid als ondernemer. Een boek is het allerbeste visitekaartje voor jou en je bedrijf. Halfjaarprogramma, inclusief Ibiza Book & Business retreat!

“Met een boek ga je van bescheidenheid naar zichtbaarheid!”

Ibiza Book & Business retreat | ondernemers only (VOL) 

Open deuren met jouw boek

In dit programma gaan we ervoor zorgen dat er een boek komt dat voor jóu gaat werken. Omdat je je kennis deelt met de wereld. Je doet niet zomaar wat je doet. Je doet wat je uit je kleine teen wilt doen. Je hebt je passie gevonden en bent daar goed in. No doubt about it. Dat moet de wereld weten! Met je boek open je deuren. Deuren waar klanten achter zitten en voor wie jij super zichtbaar wordt.

JA, DIT WIL IK (klik!)

Uniek halfjaarprogramma plús coaching

Tijdens dit unieke programma voor ondernemers ga je aan de slag met de ©ES methodiek, een methode die nergens anders verkrijgbaar is en die structuur brengt in jouw business verhaal. Dat is pas lekker schrijven! Bovendien krijg je een flinke dosis begeleiding. Aan de hand van opdrachten ontstaat als vanzelf de rode draad van je verhaal. Tijdens de retreat op Ibiza word je een week lang in de watten gelegd zodat jij je 100% op het schrijven kunt concentreren. Dat klinkt niet alleen ideaal, dat ís het ook.

Lees snel verder!

Ibiza Book & Business retreat | ondernemers only (VOL)
Ibiza Book & Business retreat | ondernemers only (VOL)

Ben jij een Ondernemer Met Een Goed Verhaal? Heb je een goed verhaal waarom jij doet wat je doet? Met een boek onderstreep je je kennis en vergroot je je zichtbaarheid. Het is het allerbeste visitekaartje. Inclusief Ibiza Book & Business retreat!

Event Type: Event

Event Attendance Mode: Offline

Performer: Person

Gegevens

Begin:
12 september
Einde:
16 september
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Schrijfvilla Ibiza
Ibiza,IbizaSpanje+ Google Maps
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

×

Bel of App ons gerust

× App ons