Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schrijfretaite op Ibiza (Ondernemers met een goed verhaal) – VOL

18 mei - 22 mei

schrijfretraite ibiza 100 jaar na vandaag brenda van es schrijfweken spanje

Ben jij een ‘ondernemer met een goed verhaal’? Schrijf een boek! Ja echt, want je werkt vanuit je hart en je hebt een knettergoed verhaal waarom jij doet wat je doet. Door het schrijven van een boek onderstreep je jouw kennis en vergroot je je zichtbaarheid als menselijke ondernemer. Een boek is het allerbeste visitekaartje voor jou en je bedrijf. Inclusief de Ibiza Write A Book retreat!

“Met een boek ga je van bescheidenheid naar zichtbaarheid!”

In dit unieke programma gaan we ervoor zorgen dat er een boek komt dat voor jóu gaat werken. Omdat je werkt met je hart en je hoofd. Omdat je echt doet wat je wilt, je passie hebt gevonden. Dat op zichzelf is al een geweldig verhaal. Dat moet de wereld weten!

Tijdens dit unieke programma voor ondernemers ga je aan de slag met de ©ES methodiek, een methode die nergens anders verkrijgbaar is en die structuur brengt in jouw business verhaal. Dat is pas lekker schrijven! Bovendien krijg je een flinke dosis begeleiding. Aan de hand van opdrachten ontstaat als vanzelf de rode draad van je verhaal. Tijdens de retraite op Ibiza word je een week lang in de watten gelegd zodat jij je 100% op het schrijven kunt concentreren. Dat klinkt niet alleen ideaal, dat ís het ook.

Lees snel verder!

 

Gegevens

Begin:
18 mei
Einde:
22 mei
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Trea
Telefoon:
+31 6 4311 7019
E-mail:
info@100jaarnavandaag.com

Locatie

Schrijfvilla Ibiza
Ibiza, Ibiza Spanje + Google Maps
×

Bel of App ons gerust

× App ons