fbpixel

Retraite Light up your Life Story (Spanje)

15 mei * 19:00 21 mei * 12:00

Light-Up-Your-Life-Story-Retraite

Retraite in Spanje voor grote shifts in je leven

Waar: Granada, Spanje
Datum: 15-21 mei 2023
Duur: 7 dagen
Prijs: € 2200

Voor de retraite Light up your Life Story werken we samen met Lichtjes aan de Haven. Claim je plek door de aanbetaling van 500 euro. Dat doe je eenvoudig via iDeal of Bancontact. Klik hier. Daarna ontvang je de factuur. Het resterend bedrag maak je uiterlijk over 4 weken voor de retraite begint.

Spiritualiteit voor gewone mensen

Deze retraite is voor wie…

 • zichzelf wil ontwikkelen.
 • het innerlijke pad bewandelt.
 • zichzelf beter wil leren kennen en rondloopt met vragen als “wie ben ik, wat wil ik”.
 • klaar is voor een nieuwe stap in hun leven.
 • op zoek is naar een grotere visie, of missie in je leven.
 • meer diepgang en betekenis in je dagelijks leven wil ervaren.
 • vaste denkpatronen wil doorbreken.

Een retraite in Spanje voor een lichter leven

Welk verhaal over jezelf ben jíj gaan geloven? Dat je niets waard bent? Bescheiden moet zijn? De eeuwige harmonie moet bewaren? Dat pleasen beter is dan confronteren?

Misschien voel je dat je niet alles uit je leven haalt. Dat je jezelf in de weg zit. Je wilt het anders. Minder twijfels, minder gedoe, minder schaamte, minder stress, minder drukte. Meer liefde, meer lichtheid.

Jezelf weer voluit voelen.

Een dieper weten van wie je nu eigenlijk bent. Wie je écht bent, buiten het verhaal dat je zo kent. Wat je drijft. Welke verandering je in mag gaan zetten. In werk, relaties, wonen.

Dat drijft naar boven in de magische bergketen Sierra Nevada. In misschien wel de mooiste retraite die 100% over jou gaat. Light up your life story.

Resoneer je met deze woorden? Voel je dat het leven lichter mag voor je? Dan is het geen toeval dat je dit leest.

Deze retraite is voor jou als..

Als je een licht wilt schijnen over je hart, je leven, je twijfels. Misschien met humor, melancholisch, naar binnen gekeerd of juist speels. We gaan diep, maar maken het niet te zwaar, niet te gewichtig; dat is het leven soms al genoeg.

Grote life events worden vaker dan goed voor ons is een verhaal in ons hoofd. Het is goed ze tegen het licht te houden met dat wat je vandaag de dag bent. Jouw leven, met alles erbij, wil tot in zijn volste glorie gezien worden. Met licht komt er rust en overzicht en ervaar je groei en vrijheid.

Wat deelnemers zeggen die je voorgingen

“Ik ben echt een transformatie ondergaan. Ik kan niet meer naar een andere retraite want het wordt nooit meer beter dan dit.” – Nennien

(opgenomen bij een restaurant, vandaar de achtergrondgeluiden)

Retraite Light up your Life Story (Spanje)Retraite Light up your Life Story (Spanje)

 

Retraite Light up your Life Story (Spanje)

Deze retraite gaat over

… een innerlijke reis van verbinding met het verhaal dat je leeft. Jouw life story.

…  een diepe duik nemen in jouw leven om blokkades, overtuigingen, stelligheden tegen te komen én los te laten.

…  al schrijvend je leven licht(er) maken. Door los te laten wat je niet meer nodig hebt, en op te pakken ‘what totally flows for you’.

…  de levenskunst weer zien.

…  een lichter leven leven omdat we allemaal gedragen worden door iets dat zoveel groter is dan wij.

…  een diepe verbinding met je life story en wie je wilt zijn. Daarmee connecten is zo groots.

“Mijn ogen zijn geopend. Ik heb deze week gevoeld in plaats van denken, iets waar ik altijd heel goed in ben. Het was zo helend en openend. Ik kijk hier zo fijn op terug.” – Sabine

Wat kun je verwachten?

Light up your Life Story is een betekenisvolle retraite die van alles in beweging zet. We laten veel in het moment ontstaan. Activiteiten waar je aan kunt denken zijn;

 • cacao ceremonie
 • soul writings
 • visualisaties & meditaties
 • Sierre Nevada moon walk
 • ademsessies
 • truffelceremonie (zie onder voor uitleg)
 • schrijven naar bewustzijn
 • sound bath (ligconcert)
 • veel persoonlijke aandacht (kleine groep met twee begeleiders)
 • volledige verzorging: je hebt een privékamer met eigen badkamer
 • we eten dagelijks onder de olijfboom (vegetarisch)

Investering

Voel je aan alles een diepe JA? 

Ga met ons mee! De investering is € 2200. Je reserveert je plek eenvoudig door een aanbetaling te doen van € 500. Dit wordt verrekend met de factuur die je later ontvangt. De prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief voor bedrijven.


“Het was mijn eerste truffelceremonie. Niet eerder voelde ik mij zo verbonden met de aarde, het universum. Ik kan nooit meer terug naar de Michelle van voor deze ceremonie.”


Belangrijk! Tijdens de retraite geven we je uitgebreid informatie over de truffelceremonie zodat je zelf kunt beslissen of je mee wilt doen aan deze ceremonie. 

Prijs is inclusief:

 • verblijf in een fijne privékamer met eigen badkamer
 • dagelijks ontbijt
 • koffie, thee en water gedurende de dag
 • lunch onder olijfboom
 • alle ceremonies
 • soul writings en meditaties
 • persoonlijke begeleiding

Alleen je vlucht, transport naar de locatie en evt. extra drankjes komen daar nog bij. Let op: denk aan je annuleringsverzekering en reisverzekering. Geschatte reiskosten naar Málaga luchthaven circa 150 euro, afhankelijk van het moment waarop je boekt. Ophalen vanaf de luchthaven van Málaga is mogelijk (meerprijs op aanvraag).

 Heb je allergieën of intoleranties, stuur een mailtje zodat onze foody star Sonía er rekening mee kan houden.

 Aantal deelnemers

Deze retraite is voor maximaal 12, minimaal 10 deelnemers.

 

Jouw vrijheid in het programma

Uiteraard kun je te allen tijde zelf kiezen waar je wel en niet aan meedoet. We willen met nadruk zeggen dat je geen ervaring hoeft te hebben met een van de bovengenoemde activiteiten. En, je kunt altijd in je eigen tempo meedoen.

Wél verwachten we van je dat je jezelf kunt dragen. Daarmee bedoelen we dat je zowel lichamelijk als psychisch gezond bent om voor jezelf te zorgen. Als je hierover twijfelt, overleggen we uiteraard graag met je voordat je boekt. (mail in dat geval naar info@100jaarnavandaag.com)

 

Ja, ik ga mee en schrijf mij in ♥Voor de retraite Light up your Life Story werken we samen met Lichtjes aan de Haven. Je verzorgt bij eerst de aanbetaling van 500 euro. Dat doe je eenvoudig via iDeal of Bancontact. Klik hier. Daarna ontvang je de factuur. Het resterend bedrag maak je uiterlijk over 4 weken voor de retraite begint.

De retraite Light up your life story is een co-productie van:

Kitty de Laet (Lichtjes aan de Haven) & Brenda van Es (100 Jaar Na Vandaag)

Retraite Light up your Life Story (Spanje)

Kitty de Laet (links) had jarenlang een tekstbureau en is momenteel trotse eigenaar van Lichtjes aan de Haven; een centrum voor bewustzijn, midden in het hart van Nederland. Met haar nuchtere kijk op de wereld steekt ze, zonder te gaan zweven, graag wonderlijke lichtjes aan.

Zie ook: https://lichtjesaandehaven.nl 

Brenda van Es (rechts) is boekcoach en helpt mensen bij het schrijven van hun autobiografische boek. Ze pendelt tussen Granada (Andalusië) en Haarlem. Haar schrijfprogramma’s worden door haar cursisten omschreven als ‘schrijfcursus, retraite en bezinningsreis ineen’. Dat er een nieuwe retraite mocht komen waarin een boek schrijven niet centraal staat, maar het leven zelf, was dan ook logisch. Brenda schreef meerdere boeken waaronder Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven en Aanmoedigingen voor schrijvers.

Zie ook: https://100jaarnavandaag.com

×

Bel of App ons gerust

×