fbpixel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schrijfweek Ronda – vol (open voor wachtlijst)

4 oktober*10:30 - 9 oktober*15:30

schrijfretraite-spanje-boek-schrijven-Schrijfweken-Spanje-levensverhaal-schrijven-met-Brenda-van-Es-100jaarnavandaag.com-ronda

Schrijfweek Ronda: Je boek schrijven in Andalusië

Loop jij (al jaren) met het idee je persoonlijke verhaal te schrijven? Een (auto)biografie, een levensverhaal, een persoonlijk relaas? En lukt het je niet omdat je vastloopt of omdat je niet weet hoe moet beginnen? Deze schrijfweek is op je lijf geschreven als je….

 • je verhaal belangrijk vindt en het vast wil leggen.
 • praktische handreikingen wil bij het schrijven van je boek.
 • zoekt naar een goede structuur voor je boek.
 • geniet van schrijven: in alle rust je verhaal op papier zetten.
 • tevergeefs eerdere pogingen deed je verhaal te schrijven (en misschien zelfs bent vastgelopen).
 • een schrijfweek zoekt waarin schrijven en plezier samengaan.

Dit kun je verwachten

Herken je dit? Je droomt al jaren van een eigen boek, maar je weet niet waar te beginnen. Je loopt vast in de hoeveelheid. In je hoofd weet je wat je wil schrijven, maar het komt niet uit je vingers. Misschien houdt iets je tegen, maar weet je niet wat. Het voelt wankel, terwijl je je boek zo graag wilt schrijven.

Hoofd, hart, hand

Dat is waarom we de ©ES methode ontwikkelden (Eerst Structuur). Want door stapsgewijs de structuur te bepalen, weet je van binnenuit wat je wilt schrijven. Waarom dat belangrijk is? Omdat je verhaal misschien wel in je hoofd zit, je gaat het pas écht schrijven als je in je hart voelt. Als je hoofd en hart in verbinding staan, kan je hand de vertaalslag maken naar het papier. Zo weet je zeker dat jouw levensechte verhaal er gaat komen!

Je coach Brenda van Es

Tijdens de schrijfweek is Brenda van Es je coach en schrijfgids zodat de rode draad en je thema als vanzelf naar boven drijven. Ze is auteur van Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven (5e druk) en begeleidde al meer dan 400 mensen naar de kern van het verhaal, in Nederland en Spanje.

In Spanje ga je intensieve en bevlogen dagen tegemoet met praktische en inspirerende oefeningen die jouw verhaal een boost geven. Brenda: “Vooral de eerste twee dagen zijn pittig. Die dagen zetten we grote stappen voor de structuur van je boek.”

Schrijftechnieken leren

Dagelijks is er een workshop om je allerlei schrijftechnieken te leren, gevolgd door een lunch onder de olijfboom. Denk aan onderwerpen als dialogen, metaforen en beeldend schrijven.

In de middag schrijf jij waar je wilt. Bij de villa, in de stad op een van de terrasjes of in alle rust in de bergen. Als jij er maar inspiratie van krijgt.

Al meer dan 360 mensen gingen je voor!

Onderstaande video is opgenomen bij de schrijfvilla bij Ronda. Deelnemers vertellen hoe ze het vonden (kijktijd 3.19″ minuten).

 

Brenda is auteur van het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven‘ dat lovend ontvangen werd door Schrijven Magazine (“Van Es heeft de gouden sleutel”) en VERZiN (“koop dit boek, het is de eerste hulp voor levensverhalen”). Het kwam terecht in de top 5 leukste schrijfboeken.

 

Jouw investering

De schrijfweek kost 1.460 euro (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven). Deze prijs is inclusief:

Tip > Ben je zelfstandig ondernemer? De schrijfweek is in de meeste gevallen aftrekbaar!)

 • intakegesprek bij aanmelding
 • privékamer met eigen badkamer
 • heerlijk ontbijt & lunch onder de olijfboom
 • één-op-één coachsessies, zoveel als je nodig hebt
 • binnen 6 dagen naar de structuur van je verhaal volgens de ©ES methode
 • uniek programma met (heel veel) verrassingen
 • dagelijkse schrijfworkshops
 • mooie gesprekken en veel inspiratie!
 • getuigschrift Autobiografisch Schrijven
 • ophalen luchthaven mogelijk (meerprijs op aanvraag)

Inschrijven

Geweldig dat je voor deze schrijfweek kiest! Scrol naar beneden en vul je gegevens in. Je betaalt eenvoudig via iDeal. Vlak daarna krijg je van ons de bevestiging en is je plek geregeld!

Liever eerst contact?

Geen enkel probleem. Plan hier een belafspraak met Brenda van Es. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@100jaarnavandaag.com

 

All inclusive: De prijs van de schrijfweek is inclusief overnachtingen, ontbijt/lunches, trainingssessies, persoonlijke begeleiding. Alleen je vlucht, airport transfer en evt. extra drankjes komen daar nog bij. Let op: denk aan je annuleringsverzekering en reisverzekering. Geschatte reiskosten naar Málaga airport: 99 euro, afhankelijk van het moment waarop je boekt.

Onze boekingsvoorwaarden vind je hier.

Ja, ik schrijf mij in voor deze schrijfweek

De schrijfweken beginnen weer in 2021. Als er minder dan drie deelnemers zijn, hebben we het recht de schrijfweek te verplaatsen naar Granada.
 • Prijs:
 • 0,00 €
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Schrijfvilla Ronda
Ronda,Spanje

Organisator

Trea
Telefoon:
+31 6 4311 7019
E-mail:
info@100jaarnavandaag.com

Download nú gratis de eerste 25 pagina's!

Vul je naam en e-mailadres in. Dan krijg je direct GRATIS de eerste 25 pagina's van

'Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven'.

Je kunt de pagina's nu downloaden

×

Bel of App ons gerust

× App ons