fbpixel

Schrijfweek Ronda

3 oktober * 21:00 9 oktober * 18:00

schrijfretraite-spanje-boek-schrijven-Schrijfweken-Spanje-levensverhaal-schrijven-met-Brenda-van-Es-100jaarnavandaag.com-ronda

Schrijfweek Ronda: Je boek schrijven in Andalusië

> Deze schrijfweek is VOL, er is nog wel plek bij de andere schrijfweken

Je eigen boek schrijven

Loop jij (al jaren) met het idee je eigen boek te schrijven? Een (auto)biografie, een levensverhaal, een persoonlijk relaas? En lukt het je niet omdat je vastloopt of omdat je niet weet hoe moet beginnen? Deze schrijfweek is op je lijf geschreven als je….
 • je verhaal belangrijk vindt en het vast wil leggen.
 • praktische handreikingen wil bij het schrijven van je boek.
 • zoekt naar een goede structuur voor je boek.
 • geniet van schrijven: in alle rust je verhaal op papier zetten.
 • tevergeefs eerdere pogingen deed je verhaal te schrijven (en misschien zelfs bent vastgelopen).
 • een schrijfweek zoekt waarin schrijven en plezier samengaan.

Dit kun je verwachten

Herken je dit? Je droomt al jaren van een eigen boek, maar je weet niet waar te beginnen. Je loopt vast in de hoeveelheid. In je hoofd weet je wat je wil schrijven, maar het komt niet uit je vingers. Misschien houdt iets je tegen, maar weet je niet wat. Het voelt wankel, terwijl je je boek zo graag wilt schrijven.

Hoofd, hart, handen

Dat is waarom we de ©ES methode ontwikkelden (Eerst Structuur). Want door stapsgewijs de structuur te bepalen, weet je van binnenuit wat je wilt schrijven. Waarom dat belangrijk is? Omdat je verhaal misschien wel in je hoofd zit, je gaat het pas écht schrijven als je het in je hart voelt. Als je hoofd en hart in verbinding staan, kunnen je handen de vertaalslag maken naar het papier. Zo weet je zeker dat jouw levensechte verhaal er gaat komen!

Je coach Brenda van Es

Tijdens de schrijfweek is Brenda van Es je coach en schrijfgids zodat de rode draad en je thema als vanzelf naar boven drijven. Ze is auteur van Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven (5e druk) en begeleidde al honderden mensen naar de kern van het verhaal, zowel in Nederland als Spanje.

In 6 dagen naar de structuur van je boek

In Spanje ga je intensieve en bevlogen dagen tegemoet met praktische en inspirerende oefeningen die jouw verhaal een boost geven. Brenda: “Vooral de eerste twee dagen van de schrijfweek zijn pittig. Die dagen zetten we grote stappen naar de structuur. Aan het eind van de week ga jij naar huis met het schrijfplan van je boek.”

Schrijven & Soul Writing

Dagelijks is er een workshop om je allerlei schrijftechnieken te leren, gevolgd door een lunch onder de olijfboom. Denk aan onderwerpen als dialogen, metaforen en beeldend schrijven. Ook is er dagelijks Soul Writing waardoor je telkens in verbinding komt met je verhaal.In de middag schrijf jij waar je wilt. Bij de villa, in de stad op een van de terrasjes of in alle rust in de bergen. Als jij er maar inspiratie van krijgt.

Honderden mensen gingen je voor!

Onderstaande video is opgenomen bij de schrijfvilla bij Ronda. Deelnemers vertellen hoe ze het vonden (kijktijd 3.19″ minuten).
 
Brenda is auteur van het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven‘ dat lovend ontvangen werd door Schrijven Magazine (“Van Es heeft de gouden sleutel”) en VERZiN (“koop dit boek, het is de eerste hulp voor levensverhalen”). Het kwam terecht in de top 5 leukste schrijfboeken.
 

Jouw investering

De schrijfweek kost 1.640 euro (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven). Deze prijs is inclusief:Tip > Ben je zelfstandig ondernemer? De schrijfweek is in de meeste gevallen aftrekbaar!)
 • privékamer met eigen badkamer
 • heerlijk ontbijt & lunch onder de olijfboom
 • één-op-één coachsessies, zoveel als je nodig hebt
 • binnen 6 dagen naar de structuur van je verhaal volgens de ©ES methode
 • uniek programma met (heel veel) verrassingen
 • dagelijkse schrijfworkshops
 • mooie gesprekken en veel inspiratie!
 • ophalen luchthaven mogelijk (meerprijs op aanvraag)

Inschrijven

Geweldig dat je voor deze schrijfweek kiest! Scrol naar beneden en vul je gegevens in. Je betaalt eenvoudig via iDeal. Vlak daarna krijg je van ons de bevestiging en is je plek geregeld!

Liever eerst contact?

Geen enkel probleem. Plan hier een belafspraak met Brenda van Es. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@100jaarnavandaag.com
 All inclusive: De prijs van de schrijfweek is inclusief overnachtingen, ontbijt/lunches, trainingssessies, persoonlijke begeleiding. Alleen je vlucht, airport transfer en evt. extra drankjes komen daar nog bij. Let op: denk aan je annuleringsverzekering en reisverzekering. Geschatte reiskosten naar Málaga airport: 125 euro, afhankelijk van het moment waarop je boekt.
Onze boekingsvoorwaarden vind je hier.

Ja, ik schrijf mij in voor deze schrijfweek

De schrijfweken gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Als dat aantal is bereikt krijg je een berichtje van ons. Op dat moment kun je veilig je vliegticket boeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Ik neem iemand mee (meerprijs 425 euro)
Adres*
Voorwaarden boeking*
Gezondheid*
Betaalwijze*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Organisator

Trea

Schrijfvilla Ronda

×

Bel of App ons gerust

×