Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reserveer je plek bij de Writers Bootcamp 2019

8 februari - 10 februari

 

Dé Writers Bootcamp: een weekend tjokvol schrijftijd voor je boek PLUS 4 workshops!

Herken je dit?

Misschien ben je al even bezig met het schrijven van je boek. Een verhaal waar je je hart en ziel in stopt maar waarbij het je soms ontbreekt aan inspiratie. Want laten we eerlijk zijn, jouw verhaal de wereld in willen brengen is één, maar het daadwerkelijk schrijven is twee.

Weet je wat helpt?

Je omringen met mensen die ook schrijven aan hun boek. Samen schrijven doet wonderen en geeft schrijfinspiratie!

Ben je al aardig op weg met je boek en toe aan schrappen, schaven en slijpen, dat soort werk? Wat schrap je wel en wat niet? Hoe pak je dat aan? Of misschien wil je nog mensen interviewen voor je boek, maar vraag je je af of je de juiste informatie boven tafel krijgt. Hoe deed Sonja Barend dat eigenlijk?

Ben je al zover dat je aan je verhaal in boekvorm denkt? Wil je weten hoe het zit met het uitgeven van je verhaal? Nu alles uitzoeken, zorgt ervoor dat je het straks zo snel mogelijk de wereld in kan om anderen te inspireren.

Onbezorgd schrijven en heel veel kennis opdoen voor je boek!

> Minimaal 12 en maximaal 24 deelnemers. Reserveer vandaag nog je plek!

De details

✍️weekend 8-10 februari, door Trea en Brenda
🇱🇺centraal gelegen in Nederland, omgeving Eindhoven
✔️495 euro pp, inclusief ontbijt, lunch 2x, diner 1x
✔️voor iedereen een privékamer
✔️4 workshops van anderhalf uur
✔️schrijftijd | leren | ontmoetingen met elkaar | enz.

PS Dit is een weekend zonder individuele schrijfcoaching

Workshop: Schrappen, #hoedan?

Schrijven is schrappen, maar hoe doe je dat? In deze workshop krijg je tips, tricks en handige voorbeelden, waarmee we laten zien wat er te schrappen valt en hoe dat het verhaal verbetert. Neem 2 – 5 pagina’s van je eigen verhaal mee want dit is een actieve workshop. Met de tips en tricks kun je direct aan de slag en je eigen teksten nog beter maken.

Door: Trea & Brenda

Workshop: Je boek uitgeven, #hoedan?

Heb je er al over nagedacht wat je gaat doen als je boek klaar is? Wil je je boek publiceren? Mooi! Maar hoe zit de markt eigenlijk in elkaar. Hoe werken uitgeverijen? En wat heeft het Centraal Boekhuis er eigenlijk mee te maken? Wat als je maar 25 boeken nodig hebt? Natuurlijk moet je eerst je verhaal schrijven, voordat je een boek uit gaat geven, maar het is goed om er al in een vroeg stadium over na te denken omdat de uitgeverswereld een complexe wereld is. In deze workshop krijg je het eerlijke verhaal, over kansen en mogelijkheden, maar ook over het voorkomen van teleurstellingen.

Door: Brenda i.s.m Pumbo

Mini-masterclass: Dialogen schrijven als een prof

Om jouw verhaal leesbaar te maken kun je niet zonder dialogen. Wat is het geheim? Griet op de Beeck bijvoorbeeld, hoe doet ze dat toch? Haar dialogen verrijken haar teksten tot aan de hemel. We horen personages praten als we lezen. Wie een goede dialoog kan schrijven, kan daar van alles mee in zijn verhaal. Dialogen schrijven is stileren, varieren met stemmen, betekenis geven aan het uitgesprokene. Het werkelijke gesprek ombuigen tot een gestileerde, krachtige dialoog op papier vereist nogal wat.

Tijdens deze mini-masterclass zoomen we in op grote meesters in het vak en daar ga je heel veel van leren!

Door: Brenda

Workshop: Interviewen als een prof (zoals Sonja Barend bijvoorbeeld)

Om jouw verhaal te schrijven, kan het helpen om met andere (hoofdrol)spelers van jouw boek in gesprek te gaan of met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Een goed interview kan tot fantastische gesprekken leiden die jou helpen je verhaal te schrijven. Maar wat is een goed interview? Hoe doen de ‘echte’ interviewers het?

Moet je het gesprek met je moeder, die ene buurman van lang geleden of je vriendin wel een ‘interview’ noemen? Of is het beter om te zeggen: Ik wil eens met je praten over … (vul maar in). En hoe voorkom je dat een gesprek stokt of zelfs helemaal stopt? Met voorbeelden, tips en tricks gaan we in deze workshop aan de slag.

Door: Trea

 

Boekingsvoorwaarden > Als je onverwachts niet kunt komen mag je jezelf kosteloos door een ander laten vervangen. Moet je toch annuleren dan geldt dat je na aanmelden, gezien het korte tijdsbestek van de Writers Bootcamp geen restitutie mogelijk is. Behalen we het minimale aantal van 12 niet, dán krijg je uiteraard wel het betaalde bedrag terug. Het is altijd aan te bevelen om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aanmelden?

Ja, dit wil ik! Reserveer mijn plek!

  • Prijs: 495,00 €
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Begin:
8 februari
Einde:
10 februari
Evenement Categorieën:
,