fbpixel

Onze belofte:

Binnen één week naar de structuur van je boek

Onze belofte

Dus je wilt een boek schrijven?

 

 

 

Goed idee! Maar ja, hoe doe je dat? Waar begin je? Voordat je het weet gaat je verhaal alle kanten uit, behalve de juiste. Zorg daarom voor een goede structuur voor je boek.

 

Dé schrijfweek waarin je in 6 dagen moeiteloos de structuur voor je boek maakt, zodat je weet wat je te schrijven hebt en jouw boek er écht komt.

 

Onze belofte

Deelnemers die je voorgingen, boek schrijven schrijfweek in Spanje bij Brenda van Es

 

Herken jij dit?

 

  • Je hebt geen idee waar je moet beginnen.
  • Je worstelt met de structuur van je boek. 
  • Je merkt dat je losse stukken geen geheel vormen, en baalt dat je dat ook niet voor elkaar krijgt.
  • Je baalt omdat je geen duidelijke verhaallijn hebt.
  • Je vraagt je af wie er überhaupt zit te wachten op jouw boek. 

 

Wat nu?

 

Bijna dagelijks spreken we mensen met dezelfde problemen als jij.

 

Maar wees gerust. Want we weten dat iedereen een goede structuur en verhaallijn kan maken. Als je er maar bij geholpen wordt.

 

Tijdens een schrijfweek leer je niet alleen beter schrijven, maar zoomen we vooral in op de structuur en rode draad. Je wordt daarbij 1-op-1 gecoacht.

 

Ook jouw boek kan straks op de boekenplank staan!

 

De gouden sleutel: de ©ES methode

 

Onze ©ES methode staat voor Eerst Structuur. Het brengt je stap voor stap tot een geweldig schrijfplan met daarin je thema, een planning, je lezersbelofte en natuurlijk: de rode draad en structuur van je boek.  

 

Stel je eens voor…

 

Je hebt het besloten vanuit je kleine teen: je gaat eindelijk écht je boek schrijven. Onder een olijfboom, ergens in zonnig Spanje, zit je aan de schrijftafel. Er waait een zacht briesje.

 

In alle rust en met 100% focus werk je binnen een week (!) stapsgewijs tot een heldere structuur van je boek. Je wordt gecoacht door Brenda van Es, die al meer dan 300 mensen begeleidde naar hun verhaal. Je doet het dus samen met haar.

 

Aan het eind van de week ga je naar huis met een superhelder schrijfplan. Nu weet je precies wat je te schrijven hebt.

 

Hoe klinkt dat? Als je voelt dat dit jouw moment is omdat je al jaren van een eigen boek droomt, lees dan absoluut verder!

 

Onze belofte

Is dit wat je wilt?

★Eindelijk je boek schrijven.

★Aan de slag met een coach die gespecialiseerd is het in het levensechte verhaal

★Een heldere rode draad, structuur en duidelijke boekplanning

★Jezelf een half jaar schrijftijd besparen (!)

Onze belofte
Onze belofte
Onze belofte

De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Daardoor is er veel persoonlijke begeleiding.

 

Wanneer?

 

Er zijn slechts 5 schrijfweken per jaar.
Klik hier voor de agenda.

 

In een schrijfweek doe je waar je in je eentje minstens 6 maanden over doet! ❤️

 

Over de coach

 

Brenda van Es (1976) is auteur van Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven dat lovend door het Schrijven Magazine werd ontvangen: ‘Van Es heeft de gouden sleutel!’

 

Ze ontwikkelde de ©ES methode. Brenda is boekcoach voor iedereen die zichzelf een boek gunt. Pendelend tussen Granada (Andalusië) en Haarlem geeft ze cursussen. Het liefst kleinschalig zodat ze de persoonlijke touch kan geven, die elk verhaal verdient.  

 

Brenda: “Vijf jaar geleden richtte ik 100 Jaar Na Vandaag op. Ik wilde mensen helpen hun boek te schrijven. Ten eerste bleek structuur telkens een obstakel. Wel weten dat het nodig is, maar geen idee hoe je dat aanpakt. 

 

Ten tweede draagt het schrijven van het levensechte verhaal sowieso een complexiteit in zich. Zo is privacy altijd een onderwerp. Dat nodigt de schrijver uit tot het tonen van moed en lef. Maar ook het je laten bevragen over wat je schrijft. Het is een schrijfreis, die verder gaat dan schrijven alleen. In die complexiteit je boek schrijven, vereist – wat mij betreft – ten eerste structuur. Want door te weten wat je wilt overbrengen, geef je jezelf overzicht en rust.”

Onze belofte

Stel je voor dat over 100 jaar jouw boek nog steeds ergens in een boekenkast staat? Wie schrijft, blijft. Geef jouw levensechte verhaal door en inspireer anderen.

Een uniek programma en zulke fijne, liefdevolle en scherpe coaching. Ik zou het zou weer doen!

Hentje Metz

auteur Gehavend

No nonsense Brenda leidde me naar de structuur van mijn boek. Ik weet voor het eerst wat ik te schrijven heb, terwijl ik al heel veel cursussen heb gevolgd in schrijversland.

Hendrik

Brenda heeft opmerkelijke mensenkennis en heeft mij rake en persoonlijke adviezen gegeven. Ik ben echt het licht gaan zien. Over de schrijftechnische ondersteuning ben ik minstens zo enthousiast!

Harriët Bergsma

auteur Dansen op eieren

Bij 100 Jaar Na Vandaag coachen ze scherp, enthousiasmerend en met respect voor emoties. Hun kraakheldere belofte: in één week de structuur voor je boek, was precies wat ik zocht. En vond!

Marian

Twijfel je nog?

Plan een 1-op-1 gesprek!

Twijfel je nog of de schrijfweek in Spanje iets voor jou is? Plan dan hier een vrijblijvend gesprek in met Brenda van Es. Je kunt haar het hemd van het lijf vragen. Kijken jullie samen of deze week voor jou de juiste keuze is!

De volgende schrijfweek begint over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

×

Bel of App ons gerust

×