Je verblijf tijdens ‘100 jaar na vandaag’

Tijdens je verblijf zorg ik ervoor dat alles goed is verzorgd. Ik spreek de Spaanse taal, ken de omgeving en zorg ervoor dat je terecht komt in goede Spaanse eetlocaties. Deze liggen vaak net buiten het toeristische gebied.

Kleinschalig en goed geregeld

De hotels van ‘100 jaar na vandaag’ zijn kleinschalig en worden dikwijls gerund door een familie. Ze bieden uitstekende kwaliteit en zijn van alle gemakken voorzien. Als je in de stad Granada verblijft, zijn de tapasbarretjes en het Alhambra op loopafstand.

Zit je op platteland, dan is er altijd een zwembad en kun je gemakkelijk ‘eventjes’ een wandeling maken. Rust en genieten staan voorop. Dat is ook de reden dat de hotelovernachtingen tijdens de gespreksdagen inclusief zijn.

Foto’s van de hotels

Hier vind je foto’s van verschillende hotels om een indruk te krijgen van je mogelijke verblijfadres. De foto’s zijn van de hotels zelf.

Complimentenrijtje!

Je haalt Spanje in huis met de lekkere delicatessen van spanjewinkel.nl – kun je vast voorproeven of nagenieten als je bent geweest!
www.spanjewinkel.nl

Wil je partner fietsen in de omgeving van Granada overweeg dan een racefiets. Deze huur je per dag via www.rent-a-bici.com. Ze verhuren ook kleding & helmen. De fietsen hebben toeclips dus fietsen kan met gymschoenen.

Brenda van Es

Hotel Arriadh wordt gerund door John en Wilbert, twee geweldige gastheren. Het hotel ligt aan de rand van prachtig Ronda. Het is de ideale basis voor de schrijfcursussen waar je in alle rust kunt schrijven. En, als je dat wilt, loop je in tien minuten naar het dorpje Arriate voor een ontmoeting met de lokale bevolking.

Hotel Finca Aldabra ligt 9 kilometer van Granada, en geeft je een unieke kijk op de wereld. Ze is gelegen aan de voet van Sierra Nevada. Je schrijft in alle rust aan je levensverhaal en in de avond geniet je van de prachtige zonsondergang. In de omgeving is van alles te doen: wandelen in de Sierra Nevada, La Alhambra bezoeken, paardrijden.

Impressie van Granada? Klik hier.

Barcelona?

We zoeken ook een partner in Barcelona (net er buiten heeft de voorkeur). Kleinschalig, gastvrij. Het mag van Spaanse of Nederlandse eigenaren zijn. Bij voorkeur met zwembad. Extra leuk als de kamers verschillend zijn, net als bij de andere partners.

Hoe oud zou je zijn, als je niet wist hoe oud je was?

kok, Ramsay Gordon (1966)

Pin It on Pinterest

Share This