Privé schrijfweek in Andalusië

Eén-op-één begeleid worden door een schrijfcoach. Volle aandacht voor jouw levensechte verhaal. Wanneer jíj dat wilt. Drie keer ja? Lees verder!

Tijdens de privé schrijfweek in Spanje krijg je een schrijfcoach die 100% op jouw verhaal is gespitst. Samen toveren jullie rode draden naar boven en krijgt je verhaal handen en voeten. Beter wordt het niet!

Boek een privé schrijfweek in Andalusië,

100% voor jou

Waarom een privé schrijfweek?

Privé schrijfweken zijn voor verschillende mensen een uitkomst. Bijvoorbeeld als de schrijfweken je niet uitkomen. Omdat je haast hebt met je boek. Of omdat je niet wilt dat anderen betrokken zijn bij het ontwikkelen van jouw verhaallijn (en jij ook niet bij die van hen).

Wat je reden ook is, je gaat een inspirerende 5-daagse privécursus in Spanje tegemoet. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Waar?

Jouw schrijfweek wordt gegeven in Zuid-Spanje, in het prachtige Andalusië. Je schrijfcoach ontmoet je in Granada. De schrijfvilla ligt op ongeveer 1,5 uur rijden de Malaga luchthaven. Transavia, Vueling en Ryanair vliegen op Malaga, Spanje.

Vraag de informatie aan.

Concrete schrijfstappen zetten? Yes! Laat je gegevens achter en ontvang informatie over jouw privé schrijfweek!
Niet inbegrepen:
vlucht, transport naar de locatie, annuleringsverzekering, reisverzekering.

Annuleringsvoorwaarden
Wie uiterlijk 10 weken voor aanvang van de schrijfweek annuleert, krijgt 50% van het totaalbedrag terug. Wie tussen 10 en 8 weken voor aanvang annuleert, krijgt 40% van het totaalbedrag terug. En tussen de 8 en 6 weken 30%. Wie daarna annuleert, is het gehele bedrag verschuldigd. Altijd onder inhouding van 125 euro administratiekosten per persoon. Je vindt de boekingsvoorwaarden (hier)

Pin It on Pinterest

Share This