fbpixel

retreat Inner Soul Shifts (Spanje)

30 oktober 4 november

Retraite in Spanje met diepe inner soul shifts. Confetti voor je ziel, een feestje voor je geest en culinaire verwennerij voor je lijf!

retreat Inner Soul Shifts (Spanje)

Waar: Andalusië, Spanje
Datum: 30 oktober tm 4 november 2024
Duur: 6 dagen (vijf nachten)
Prijs: € 1880

Spiritualiteit voor gewone mensen

Welk verhaal over jezelf ben jíj gaan geloven? Dat je je klein moet houden? Dat je angsten normaal zijn? Dat je de eeuwige harmonie moet bewaren? Dat pleasen beter is dan confronteren? Het is tijd voor zielsverschuivingen.

Deze retraite is voor jou als

 • je zit meer in je hoofd dan in je lichaam.
 • je vindt het lastig de controle los te laten.
 • je bent toe aan tijd, rust en ruimte voor jezelf; je hebt zin om met jezelf op pad te gaan.
 • je leeft je passie niet, zit vast en zoekt een opening.
 • je verlangt ernaar moedige keuzes te maken met focus en zelfvertrouwen.
 • je hebt behoefte aan meer diepgang en betekenis in je leven.
 • je bent goed bezig op het spirituele pad, maar ergens zit je jezelf ook in de weg; alsof je leeft met de handrem erop.
 • je voelt dat je op slot zit om die kunstenaar, schrijver, schilder, theatermaker, ondernemer enz. te worden die je wilt zijn.
 • je wilt gezien en gehoord worden, en tegelijkertijd vind je dat ook (héél) eng.

Inner Soul Shifts, het is tijd voor zielsverschuivingen

Je vóélt aan alles dat het anders mag. Diepe zielsverschuivingen die jou weer laten flowen. Achterlaten wat je niet meer nodig hebt. En durven kiezen voor wat jíj ten diepste wilt.

Minder twijfels, minder schaamte, minder stress, minder drukte.

Meer liefde, meer zelfvertrouwen, meer zichtbaarheid, meer lichtheid.

Meer JIJ

Het leven voluit voelen.
Uit je hoofd, naar je hart.

Een dieper weten van wie je bent. Wie je écht bent, buiten het verhaal dat je zo kent.

Ga mee met de mooiste retraite die 100% over jou gaat.

Let’s do Inner Soul Shifts

Deelnemers van voorgaande retraites

VIDEO boven: “Soul Writings brengen je dichter bij jezelf. Je gaat steeds meer de diepte in en dat is onbeschrijfelijk. We zijn net een ui, en pellen lagen af. We gaan telkens van binnen naar buiten. Dat is precies wat er hier deze week ook is gebeurd.” – Latifa

retreat Inner Soul Shifts (Spanje)
retreat Inner Soul Shifts (Spanje)
retreat Inner Soul Shifts (Spanje)

“Voordat ik instapte bij deze retraite had ik het gevoel vast te zitten. Dat ik niet naar mijn hart luisterde, en amper nog voelde. Het leek alsof er iets groots was wat mij tegenhield voluit te leven. Ik voelde dat ik iets te helen had uit het verleden. Nu voel ik liefde en vrede. Deze retraite is nodig voor zoveel meer mensen, het is zó helend geweest voor mij.” – Esther

retreat Inner Soul Shifts (Spanje)

retreat Inner Soul Shifts (Spanje)

“Mijn ogen zijn geopend. Ik heb deze week gevoeld in plaats van denken, iets waar ik altijd heel goed in ben. Het was zo helend en openend. Ik kijk hier zo fijn op terug.” – Sabine

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Inner Soul Shifts retreat wordt van alles in beweging gezet. We laten veel in het moment ontstaan. Activiteiten waar je aan kunt denken zijn;

 • cacao ceremonie
 • inner journeys (geleide meditaties)
 • opstellingswerk & voorouders
 • ademsessies
 • soul writings (schrijven naar bewustzijn)
 • sound bath (ligconcert)
 • teaching chakraflow
 • veel persoonlijke aandacht (kleine groep)
 • volledige verzorging: je hebt een privékamer met badkamer
 • we eten dagelijks onder de olijfboom (vegetarisch)

Inschrijven

De investering voor dit retreat is € 1880 (inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor bedrijven). Je reserveert je plek eenvoudig door een aanbetaling te verzorgen van € 500. Dit wordt verrekend met de factuur die je later ontvangt. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voordat we elkaar in Spanje zien.

Dit is inclusief:

 • verblijf in een fijne privékamer
 • dagelijks ontbijt. lunch (allen vegetarisch) onder de olijfboom
 • koffie, thee en water gedurende de dag
 • alle ceremonies, materialen
 • soul writings en inner journeys
 • persoonlijke begeleiding

Alleen je vlucht, transport naar de locatie en evt. extra drankjes komen daar nog bij. Let op: denk aan je annuleringsverzekering en reisverzekering. Geschatte reiskosten naar Málaga luchthaven circa 150 euro, afhankelijk van het moment waarop je boekt. Ophalen vanaf de luchthaven van Málaga is mogelijk (meerprijs op aanvraag).

Locatie

Ik ontvang je graag in het hart van de groene heuvels van Andalusië, met een oogverblindend uitzicht op de sinaasappel- en avocadovallei. Het is een stille plek op het Andalusische platteland. Het ligt op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport.

Aantal deelnemers

Ik heb ervoor gekozen de groep klein te houden. Deze retraite gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Er kunnen maximaal 12 deelnemers mee. Wie dat wil, koppel ik aan de andere deelnemers zodat je samen kunt reizen en/of een huurauto kunt huren. Ik weet een goed en betaalbaar adres om een auto te huren.

Soul food

Tijdens deze retraite koken Madeleine en John vegetarisch voor ons. En geloof mij: we gaan eten als koningen en koninginnen! De eerste keer dat we samenwerkten was ik tot over the moon met deze twee. Als je een dieet hebt of allergie, laat het weten. Ze houden er met heel veel liefde rekening mee.

Jouw vrijheid in het programma

Uiteraard kun je te allen tijde zelf kiezen waar je wel en niet aan meedoet. Ik wil met nadruk zeggen dat je geen ervaring hoeft te hebben met een van de bovengenoemde activiteiten. Je kunt altijd in je eigen tempo meedoen.

Wél verwacht ik van je dat je jezelf kunt dragen. Daarmee bedoel ik dat je lichamelijk en psychisch gezond bent. Als je hierover twijfelt, overleg ik uiteraard graag met je voordat je boekt. Mail in dat geval naar brenda@100jaarnavandaag.com

Foto’s van voorgaande retraites

Foto’s met dank aan Jose Donatz.

Waarom meegaan met deze retraite?

Er is niets lastiger om stil te staan bij jezelf in een schreeuwende wereld waar er zoveel van je verwacht wordt. En er is niets krachtiger dan een tribe van gelijkgestemden die stilstaan bij zichzelf en het leven dat ze leven. Dan opent zich een volwassenbewustzijn die het onmogelijke mogelijk maakt.

Want vaak speelt er zoveel, en is er zo weinig tijd om bij jezelf stil te staan.

Twijfels, schaamte en angsten tollen door je hoofd, maar tot antwoorden kom je niet.

Welke mensen in mijn omgeving moedigen mij aan, wie kan ik beter loslaten?

Waarom is de relatie met mijn vader en / of moeder zo ingewikkeld?

Wat is de volgende stap in mijn leven?

Past mijn baan (of mijn bedrijf) nog wel bij mij? En mijn relatie…?

Waarom loop ik telkens vast en hoe wakker ik mijn vuur weer aan?

Ik voel geen levensenergie...

Waar komen toch mijn angsten vandaan?

Waarom blijf ik maar uitstellen?

Je bent welkom bij deze retraite met alles wat jou JOU maakt.

Dan gaan samen op reis om de volgende stap in jouw leven te (durven) zetten. Opweg naar zielsverschuivingen die je hart openen.

retreat Inner Soul Shifts (Spanje)

Over Brenda van Es

Brenda van Es is geen lichtwerker, maar leeft licht. Sinds 2014 geeft ze bijzondere retraites en pendelt ze tussen Granada (Andalusië) en Haarlem. Al snel werden haar schrijfweken omschreven als ‘retraite en bezinningsreis ineen’. Dat er iets nieuws mocht komen náást de schrijfweken – een retraite waarin een boek schrijven niet centraal staat, maar het leven zelf – was dan ook een logische stap waarmee ze in 2022 begon. Je zult haar naast gids & mentor tijdens deze retraite ook zien als opsteller, coach en space holder.

“Licht leven is voor iedereen weggelegd. Als we ons hart openen en vertrouwen op ons lichaam, onze ziel en universe gaat alles stromen. Vandaaruit kun je connectie maken met het leven en de kracht om te creëren. Dat maakt alles licht.” – Brenda van Es

Brenda schreef Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven en Aanmoedigingen voor schrijvers.

×

Bel of App ons gerust

×