fbpixel

Luister podcast
VERSE INKT

dé podcast over je boek schrijven

Podcast over schrijven - Verse inkt

Welkom bij de

Meest openhartige podcast over je boek schrijven

 

De podcast Verse Inkt is een heerlijke plek voor iedereen die een autobiografisch boek wil schrijven. Je leven met een kaft errond, dat heb je niet zomaar één-twee-drie voor elkaar. Maar áls het er eenmaal is, is verse inkt je mooiste beloning!

In VERSE INKT spreekt Brenda van Es over boeken, schrijven, boeken schrijven én persoonlijke ontwikkeling.

‘Jaren vroeg ik me af: kan een boek schrijven niet met veel meer lichtheid en fun? Een proces met joy, lichtheid & een diepe zielsverbinding met je verhaal. Waar ruimte is voor kwetsbaarheid, angsten en twijfels. Waar je ze kunt gaan zien als geschenk?

 

Dankzij de jarenlange ervaring als schrijfcoach heb ik héél veel geleerd over wat wel en niet werkt bij het schrijven van je boek. Structuur is belangrijk (vandaar ook de ES methode, eerst structuur), maar het kan niet zonder bezieling. Daarom deel ik ook graag diepgaande soul learnings met jou!’

Welkom bij de meest openhartige podcast over schrijven. Je vindt Brenda op Instagram als je dat nog niet had gedaan: @brenda_van_es_boek_schrijven

Afleveringen

Of luister via:

“Met haar opmerkelijke mensenkennis heeft ze mij rake en persoonlijke adviezen gegeven voor mijn boek. Ik ben echt het licht gaan zien.”

Harriet

“De schrijfweek in Spanje was in één woord: geweldig! En in 20 woorden: inspirerend, inzichtgevend, hoopgevend, lichtheid, fantastische schrijfomgeving, tapas, zeer goede begeleiding, bezieling, inhoudsopgave, flaptekst, schrijflust, zin, schrijven.”

Paul

Schrijfretraite Ibiza Ondernemers Met een Goed Verhaal

Je levensverhaal schrijven

Je wilt het al zo lang: je boek schrijven. Jouw leven met een kaft errond. En het kan, jouw boek op de boekenplank!

Schrijfretraite Ibiza Ondernemers Met een Goed Verhaal

Soul Writing

Twee keer per jaar is er gratis Soul Writing voor iedereen. Schrijven heelt de ziel, breekt open en laat je zien wat je ergens al wist. Meld je aan als soulwriter, zodat je als eerste bericht krijgt bij een nieuwe datum.

Schrijfretraite Ibiza Ondernemers Met een Goed Verhaal

Liever Online?

Dé online academy voor autobiografisch schrijven. Alles voor jouw levensechte verhaal ♥

×

Bel of App ons gerust

×