fbpixel
Soul Writing

 Soul Writing, gratis voor jou (wintereditie 18 jan 09:00-10:15 uur)

Een innerlijke reis met muziek, meditatie & schrijven, en alle tijd om jezelf te ontmoeten.

Ons hart, ons denken en ons lijf – en dus ook jouw schrijfhand! – staan met elkaar in verbinding. Het is zo logisch, maar toch vergeten we soms dat de connectie tussen al die lagen zo wezenlijk is. Vooral bij autobiografische schrijvers, want jij lééft het verhaal dat je wilt schrijven. Daarom Soul Writing.

Herken je dit?

Je bent de connectie kwijt met het verhaal dat je te schrijven hebt. Of je krijgt jezelf lastig áán en blijft maar uitstellen. Er is iets wat je tegenhoudt, maar je weet niet zo goed wat. Het stokt, terwijl je verhaal jou echt nog wel roept, maar de flow is weg.

Het allerliefste zou je weer een opening voelen…

Verbind je opnieuw met je verhaal, vanuit Soul

Door Soul Writing verbind je je opnieuw met jezelf, én met je verhaal. Zo is Soul Writing is voeding om op te laden.

Soul Writing

Wát was dit een fijne sessie. Ik merkte door die meditatie en visualisatie dat mijn intenties nog sterker werden en dat ik op de juist weg ben met mijn boek.

Jessica

Soul Writing opende mijn hart en liet mijn verhaal weer stromen. Dingen (mijn schrijven red.) die zo lang op slot zaten, bewegen nu weer.

Inge

Er kwamen bij mij onverwachts een hoop emoties naar boven en het gaf mij nieuwe inzichten en vertrouwen. Soul Writing is zo zinvol!

Nicoline

Hart-hoofd-hand-verbinding

Schrijven is zoveel meer dan schrijven alleen. Daarom is de hart-hoofd-hand-verbinding zo belangrijk. Autobiografisch schrijven lukt niet zonder die drie. Want het is het hart waar jouw verhaal uit komt. Jij lééft het verhaal dat je wilt schrijven. Maar je hoofd is nodig om de vertaling te maken naar je hand. Denk bijvoorbeeld aan de structuur.

Pas als het hart en het hoofd elkaar verstaan, en alleen dan, weet je hand wat het mag gaan schrijven. Dan gaat het stromen.

 

Fijn om te weten is dit

Soul Writing is voor iedereen. Je hoeft er niets voor te kunnen. Wel is het handig dat je overweg kunt met Zoom. En dat je jezelf tijd gunt om stil te vallen met een pen in je hand. Mijn stem en de muziek doen de rest.

We lezen niet voor. Je tekst is voor jezelf, je bent veilig met je eigen woorden ♥

Soul Writing
Soul Writing
Soul Writing
Soul Writing
Soul Writing

De eerstvolgende keer Soul Writing (wintereditie, thema licht) is op 18 januari van 09-10:15 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meedoen is gratis. Schrijf je hier in.

Wat is Soul Writing? (videobericht door Brenda)

Hoelang duurt het?

Soul Writing duurt tussen de 60 en 75 minuten. Maximaal 100 deelnemers (vol is vol) dus log op tijd in.

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Soul Writing vindt online plaats, via Zoom. Daarom heb je een computer of een laptop nodig. Oordopjes zijn fijn, dan hoor je het geluid goed en helder. En natuurlijk heb je pen/potlood en papier bij de hand.

En als ik toch niet kan op de dag zelf?

Het kan gebeuren dat je toch niet kunt of wilt komen. Dat is helemaal oké! Stuur svp geen mailtje om je af te melden. Het gaat erom jou juist de lichtheid te laten ervaren. Verplichtingen horen daar niet bij. Bovendien gaat Soul Writing áltijd door. Of er nu 3 Soul Writers zijn, 35, 88 of 100. Kom dus alleen als je tijd en ruimte voelt. Dan houden we samen de energie hoog ♥

Hoeveel mensen doen mee met Soul Writing.

Maximaal ontvang ik 100 mensen per sessie. De sessies zitten vrijwel altijd vol dus log op tijd in in Zoom als je erbij wilt zijn.  

Waar schrijf ik mij in?

Schrijf je hieronder in. Je komt dan op de lijst van Soul Writers. Je krijgt telkens als eerste de uitnodiging om mee te doen.  We maken uiterlijk een week van tevoren de datum bekend. De datum wordt ook vermeld op deze pagina. Zet ‘m daarom bij je favorieten!

Je ontvangt uiterlijk 2 dagen van tevoren de Zoomlink.

Wanneer is de eerstvolgende sessie?

De datum van de eerstvolgende Soul Writingsessie is 18 januari van 09-10 am. Het thema is LICHT. Houd de website in de gaten.

Jammer, ik kan niet! komt er een replay?

Nee, er komt geen replay. Schrijf je het beste toch in want je wordt als Soul Writer als eerste uitgenodigd voor Soul Writing in de andere seizoenen. Wellicht lukt het de volgende keer wel voor je. 

×

Bel of App ons gerust

×