fbpixel

Soul Writing, 4 x per jaar gratis voor jou

Een innerlijke reis met muziek, meditatie & schrijven, en alle tijd om jezelf te ontmoeten.

Ons hart, ons denken en ons lijf – en dus ook jouw schrijfhand! – staan met elkaar in verbinding. Het is zo logisch, maar toch vergeten we soms dat de connectie tussen al die lagen zo wezenlijk is. Vooral bij autobiografische schrijvers, want jij lééft het verhaal dat je wilt schrijven. Daarom Soul Writing.

Herken je dit?

Je bent de connectie kwijt met het verhaal dat je te schrijven hebt. Of je krijgt jezelf lastig áán. Misschien is het een writer’s block. Hoe dan ook, er is iets wat je tegenhoudt, maar je weet niet zo goed wat. Het stokt, terwijl je verhaal je echt nog wel roept. De flow is weg. 

 

Het allerliefste wil je weer een opening voelen!

 

Verbind je opnieuw met je verhaal, vanuit Soul

Door Soul Writing verbind je je opnieuw met jezelf, én met je verhaal. Soul Writing is voeding voor iedereen om op te laden.

Hart-hoofd-hand verbinding

Soul Writing gaat over het open zetten van de hart-hoofd-hand verbinding. Autobiografisch schrijven lukt niet zonder die drie. Want het is het hart waar jouw verhaal uit komt, jij lééft dit verhaal dat je wilt schrijven. Maar je hoofd is nodig om de vertaling te maken naar je hand. Denk bijvoorbeeld aan de structuur.

Pas als het hart en het hoofd elkaar verstaan, en alleen dan, weet je hand wat het mag gaan schrijven. Dan gaat het stromen.

Wat heb je nodig?

Soul Writing vindt online plaats, via Zoom. Daarom heb je een computer of een laptop nodig. Oordopjes zijn fijn, dan hoor je het geluid goed en helder. En natuurlijk heb je pen/potlood en papier bij de hand.

Fijn om te weten is dit

Soul Writing is voor iedereen. Je hoeft er niets voor te kunnen, behalve met Zoom overweg kunnen. En jezelf tijd gunnen om stil te vallen met een pen in je hand. De stem en de muziek doen de rest.

We lezen niet voor. Je tekst is voor jezelf, je bent veilig met je eigen woorden ♥

Soul Writing

De eerstvolgende keer Soul Writing (editie: herfst) is op 9 februari van 09-10 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meedoen is gratis. Schrijf je hier in.

Wát was dit een fijne sessie. Ik merkte door die meditatie en visualisatie dat mijn intenties nog sterker werden en dat ik op de juist weg ben met mijn boek.

Jessica

Soul Writing opende mijn hart en liet mijn verhaal weer stromen. Dingen (mijn schrijven red.) die zo lang op slot zaten, bewegen nu weer.

Inge

Er kwamen bij mij onverwachts een hoop emoties naar boven en het gaf mij nieuwe inzichten en vertrouwen. Soul Writing is zo zinvol!

Nicoline

Hoelang duurt het?

Soul Writing duurt tussen de 60 en 75 minuten.

Het kan gebeuren dat je toch niet kunt of wilt komen. Dat is helemaal oké! Stuur svp geen mailtje om je af te melden. Het gaat erom jou juist de lichtheid te laten ervaren. Verplichtingen horen daar niet bij. Bovendien gaat Soul Writing áltijd door. Of er nu drie Soul Writers zijn, 35, 101 of 313. Kom dus alleen als je tijd en ruimte voelt. Dan houden we samen de energie hoog ♥

Hoeveel mensen doen mee met Soul Writing?

De eerste keer waren we met 88 mensen, de afgelopen keer met 133. Dit aantal varieert. Er is geen minimum en geen maximum aantal Soul Writers.

Waar schrijf ik mij in?

Schrijf je hieronder in. Je komt dan op de lijst van Soul Writers. Je krijgt telkens als eerste de uitnodiging om mee te doen.  We maken uiterlijk twee weken van tevoren de datum bekend. De datum wordt ook vermeld op deze pagina. Zet ‘m daarom bij je favorieten!

Je ontvangt tijdig de uitnodiging met de Zoomlink waar we elkaar ontmoeten.

Wanneer is de eerstvolgende sessie? 

De eerstvolgende Soulssessie (open up) is op 9 februari van 09-10 uur in de ochtend. Het thema is LICHT.

Jammer, ik kan niet op die datum. en nu?

Schrijf je toch in. Er komt een replay die je tot een week erna kunt kijken. Daarnaast word je als Soul Writer als eerste uitgenodigd voor Soul Writingsessies in de andere seizoenen.  

×

Bel of App ons gerust

×