Je levensverhaal schrijven Andalusië

Je levensverhaal schrijven Andalusië

“Al jaren liep ik rond met het idee mijn boek te schrijven. Maar waar begin je? De ©ES methode hielp mij enorm!” – Anne

Speciaal voor mensen zoals Anne zijn er de schrijfweken in Spanje. Een unieke week waarin we alle schrijfgeheimen met je delen. Zo leer je alles over de lezersbeloftes, verhaallijnen, flapteksten, de ©ES methodiek (Eerst Structuur), thema’s en rode draden.

Tijdens de week word je stap voor stap naar de structuur van je boek begeleid. Naast alle inspirerende schrijfopdrachten waarop je direct feedback krijgt.

Je werkt toe naar een helder schrijfplan dat je structuur en houvast geeft. Daarnaast zijn er één-op-één sessies, net zoveel als jij nodig hebt. Zo bespaar je ontzettend veel tijd bij het schrijven van je boek én weet je zeker dat jouw boek er ook echt komt. 

Bekijk hier de boeken van deelnemers die je voorgingen.

Bekijk hier de agenda met de schrijfweken. Er zit vast een schrijfweek voor je tussen!

Dus je wilt een boek schrijven? Doen!

Maar ja, waar begin je? Een autobiografie, familieverhaal of levensverhaal op papier zetten doe je het beste als je tijd en rust hebt, én begeleiding krijgt. Het zijn dé schrijfingrediënten die ervoor zorgen dat je boek er echt komt.

Kom naar dé unieke schrijfweken in Spanje

Schatkist aan schrijftijd en een flinke dosis schrijfbegeleiding 

Aan de hand van de ©ES methode (dat staat voor Eerst Structuur) gaan we op zoek naar de structuur van jouw verhaal, jouw rode draad. Deze methode is nergens anders verkrijgbaar.

Deze schrijfweken zijn voor iedereen die een (levens)verhaal, autobiografie of familieverhaal wil schrijven. Schrijfervaring is niet nodig.

Schrijven én genieten!

In Spanje heb je tijd, rust en ruimte om je verhaal écht van de grond te krijgen. Schrijven en genieten gaan er hand in hand. De groepen van de schrijfweken zijn klein, tussen de 4-8 personen, zodat iedere deelnemer persoonlijke schrijfbegeleiding van de schrijfcoach krijgt. Bovendien wordt de week omlijst met Spaanse culinaire verwennerijen.

Hoe ziet de cursus eruit?

Een maand voor de schrijfweek heeft de schrijfcoach telefonisch contact met je zodat je voorbereid aan de schrijftafel verschijnt.

In Spanje staan er 6 intensieve en bevlogen dagen op de agenda.  Stap voor stap werken aan de structuur van je boek (of verhaal, niet iedereen heeft een boek als doel). Met een verhaallijn die bij jou past. Geen één verhaal is immers hetzelfde!

Alle dagen krijg je inspirerende oefeningen die jou een boost geven. Je gaat aan de slag met metaforen, dialogen en nog veel meer!

We lunchen op het terras onder de olijfboom.

In de middag schrijf jij waar je wilt; bij de villa, in de stad op een van de terrasjes of in alle rust in de bergen. Als jij er maar inspiratie van krijgt!

Schrijfweek‘Ik & Mijn verhaal’

De schrijfweek is uniek in zijn soort en vindt het hele jaar door plaats in magische schrijfvilla’s in prachtig Andalusië.

Waar in Andalusië?

De schrijfweken worden gegeven in Zuid-Spanje, in het prachtige Andalusië. Hier vind je onze betoverende schrijfvilla’s bij zee (VIP-locatie), bij Granada en bij Ronda.

Waar vlieg ik op?

Je vliegt in alle gevallen naar Malaga. Alle schrijfvilla’s liggen op ongeveer 1,5 uur rijden. Transavia, Vueling en Ryanair vliegen op Malaga, Spanje. Als je dat wilt, halen we je op bij de luchthaven (meerprijs).

TIP!

De cursus begint op de eerste dag om 10:30 uur, en eindigt op de laatste dag rond 15:30 uur. Wil je een dag eerder komen, dat kan (meerprijs). Op de laatste dag kun je terug rond 19-20 uur. Houd hier rekening mee bij het boeken van je vliegticket.

Wanneer vinden de schrijfweken plaats?

De schrijfweken vinden het hele jaar door plaats. Klik hier voor de agenda, en beslis wanneer je wilt komen naar een van  deze unieke schrijfweken.

Voor wie?

Deze schrijfweek is voor mensen die …

 • het (levens)verhaal willen schrijven maar niet weten waar ze moeten beginnen
 • al jaren met een boekidee  rondlopen en nu (eindelijk) de pen bij de kladden grijpen om het  ook echt te gaan doen
 • tevergeefs eerdere pogingen deden maar die vastliepen (door de hoeveelheid, door het ontbreken van structuur, of om wat voor andere reden dan ook)
 • zichzelf een schrijfweek gunnen om een goede start te maken zodat het boek er ook echt komt!
 • zoeken naar een heldere, krachtige structuur 
 • genieten van schrijven: in alle rust gedachten op papier zetten
 • een schrijfcursus zoeken waarin schrijven en genieten samengaan!

 

Waarom meedoen?

Omdat …

 • je aan de slag gaat met je boek volgens de bewezen ©ES methode (eerst structuur)
 • je begeleid wordt door een professionele schrijfcoach, inclusief één-op-één sessies
 • je in een heerlijke omgeving bent, weg van dagelijkse beslommeringen
 • de schrijfingrediënten – tijd, rust en ruimte – je schrijfkracht geven
 • het schrijven van je levensechte verhaal prachtinge inzichten geeft
 • je anderen treft die ook hun verhaal willen schrijven; dát inspireert!
 • je een flinke dosis inspiratie krijgt
 • je geen schrijfervaring nodig hebt, iedereen kan meedoen

Interesse? Vraag de informatie aan.
Je bent van harte welkom. Laat je gegevens achter en ontvang informatie over deze unieke schrijfweken.

Liever eerst contact?
Geen probleem.

Bel vrijblijvend naar 06 4311 70 19 (of stuur een WhatsApp bericht). Mailen kan ook: info@100jaarnavandaag.com

Annuleringsvoorwaarden
Wie uiterlijk 10 weken voor aanvang van de schrijfweek annuleert, krijgt 50% van het totaalbedrag terug. Wie tussen 10 en 8 weken voor aanvang annuleert, krijgt 40% van het totaalbedrag terug. En tussen de 8 en 6 weken 30%. Wie daarna annuleert, is het gehele bedrag verschuldigd. Altijd onder inhouding van 125 euro administratiekosten per persoon. Je vindt de boekingsvoorwaarden (hier)

Doorgang
De schrijfweken van dit jaar gaan allemaal door. Als er minder dan drie deelnemers zijn, hebben we het recht de schrijfweek te verplaatsen naar Granada.

Pin It on Pinterest

Share This