Je levensverhaal schrijven Andalusië

Je levensverhaal schrijven Andalusië

Je hebt schrijvers en mensen die een boek willen schrijven.

Speciaal voor die laatste categorie zijn er unieke schrijfweken in Spanje. We delen alle schrijfgeheimen met je en je leert alles over de lezersbelofte, flapteksten, de ©ES methodiek (Eerst Structuur), thema’s en rode draden. Tijdens de week word je stap voor stap naar een schrijfplan begeleid. Bovendien zijn er één-op-één sessies, net zoveel als jij nodig hebt. Zo bespaar je ontzettend veel tijd bij het opstarten van je boek én weet je zeker dat het er ook echt komt: jouw verhaal gevat in een boek!

Veel mensen willen ooit hun verhaal schrijven

Maar waar begin je? Een autobiografie, familieverhaal of levensverhaal op papier zetten doe je het beste als je tijd en rust hebt, én begeleiding krijgt. Het zijn dé schrijfingrediënten die ervoor zorgen dat je boek er echt komt.

Kom naar dé unieke schrijfweken in Spanje

Geniet van een schatkist aan schrijftijd en een flinke dosis schrijfbegeleiding inde prachtige omgeving van Andalusië.

Aan de hand van de ©ES methode (dat staat voor Eerst Structuur) gaan we op zoek naar de structuur van jouw verhaal, jouw rode draad. Deze methode is nergens anders verkrijgbaar. Deze schrijfweken zijn voor iedereen die een (levens)verhaal, autobiografie of familieverhaal wil schrijven. Schrijfervaring is niet nodig.

Genieten en schrijven gaan hand in hand
In Spanje heb je tijd, rust en ruimte om je verhaal écht van de grond te krijgen. Schrijven en genieten gaan er hand in hand. De groepen van de schrijfweken zijn klein, tussen de 4-8 personen, zodat iedere deelnemer persoonlijke schrijfbegeleiding van de schrijfcoach krijgt. Bovendien wordt de week omlijst met Spaanse culinaire verwennerijen.

Hoe ziet de cursus eruit?
Vooraf heeft de schrijfcoach telefonisch contact met je zodat je voorbereid aan de schrijftafel verschijnt. In Spanje ga je intensieve en bevlogen dagen tegemoet met praktische en inspirerende oefeningen die jouw verhaal een boost geven. Dagelijks beginnen we met theorie gevolgd door een heerlijke lunch. In de middag schrijf jij waar je wilt; bij de villa, in de stad op een van de terrasjes of in alle rust in de bergen. Als jij er maar inspiratie van krijgt!

Uniek

De cursus is uniek in zijn soort en vindt het hele jaar door plaats in magische schrijfvilla’s in prachtig Andalusië.

Waar in Andalusië?
De schrijfweken worden gegeven in Zuid-Spanje, in het prachtige Andalusië. Hier vind je onze betoverende schrijfvilla’s bij zee (VIP-locatie), bij Granada en bij Ronda.

Waar vlieg ik op?
Je vliegt in alle gevallen naar Malaga. Alle schrijfvilla’s liggen op ongeveer 1,5 uur rijden. Transavia, Vueling en Ryanair vliegen op Malaga, Spanje. Als je dat wilt, halen we je op bij de luchthaven (meerprijs).

TIP!
De cursus begint op de eerste dag om 10:30 uur, en eindigt op de laatste dag rond 15:30 uur. Wil je een dag eerder komen, dat kan (meerprijs). Op de laatste dag kun je terug rond 19-20 uur. Houd hier rekening mee bij het boeken van je vliegticket.

Wanneer vinden de schrijfweken plaats?

De schrijfweken vinden het hele jaar door plaats. Kijk op de kalender rechtsbovenaan deze pagina, en beslis wanneer je wilt komen naar een van  deze unieke schrijfweken.

Voor wie?

De schrijfcursus is voor iedereen die zijn verhaal wil schrijven. Denk aan een (auto)biografie, een familieverhaal of het levensverhaal. De cursus is voor iedereen die…

 • … zijn (of haar) verhaal belangrijk vindt en het vast wil leggen.
 • … praktische handreikingen wil bij het schrijven van een boek.
 • … zoekt naar een goede structuur voor zijn (of haar) verhaal.
 • … geniet van schrijven: in alle rust gedachten op papier zetten.
 • … tevergeefs eerdere pogingen deed zijn (of haar) verhaal te schrijven.
 • … een schrijfcursus zoekt waarin schrijven en genieten samengaan

Waarom meedoen?
Omdat …

 • je in een heerlijke Spaanse schrijfomgeving bent, weg van huis,
 • de schrijfingrediënten – tijd, rust en ruimte – je schrijfkracht geven
 • je jouw verhaal vastlegt en dat is goud waard
 • je werkt aan het allermooiste wat je jezelf en je (klein)kinderen kunt geven
 • het schrijven van levensechte verhalen zelfinzicht geeft
 • je anderen treft die ook bezig zijn met hun verhaal; dát inspireert
 • je een flinke dosis schrijfbegeleiding krijgt
 • je geen schrijfervaring nodig hebt, iedereen kan meedoen
Previous
Next
Lees verder
Schrijfweken-Granada-villa-1024x683

Schrijfweek Granada (VOL)

Vooraf heeft de schrijfcoach telefonisch contact met je zodat je voorbereid aan de schrijftafel verschijnt. In Spanje ga je intensieve en bevlogen dagen tegemoet met praktische en inspirerende oefeningen die jouw verhaal een boost geven. Dagelijks beginnen we met theorie gevolgd door een heerlijke lunch. In de middag schrijf jij waar je wilt; bij de villa, in de stad op een...
Meer over deze schrijfweek
Lees verder
schrijfretraite ibiza 100 jaar na vandaag brenda van es schrijfweken spanje

Schrijfretaite op Ibiza ‘Ondernemers met een goed verhaal’

Tijdens de schrijfweken ga je aan de slag volgens de ©ES methodiek, een methode die nergens anders verkrijgbaar is en die structuur brengt in jouw verhaal. Dat is pas lekker schrijven! Bovendien krijg je een flinke dosis begeleiding. Aan de hand van opdrachten ontstaat als vanzelf de rode draad van...
Meer over deze schrijfweek
Lees verder
Schrijfweken-Granada-villa-1024x683

Schrijfweek Granada | nog 2 !

Je loopt al een tijdje rond met het idee om je boek te schrijven? Dan is deze unieke schrijfweek bij Granada op je lijf geschreven. Je schrijfcoach deze week is Brenda van Es.
Meer over deze schrijfweek
Lees verder
Schrijfvilla Zomerweek (tussen Granada en de kust)

Zomerschrijfweek tussen Granada en de zee | nieuw! | nog 8

De zomerschrijfweek vindt plaats tussen de kust en Granada. De oude molen die de schrijfvilla ooit was, ligt pal aan de rivier, rijk aan schaduw door de bomen. Kom hier je boek schrijven! Schrijfcoach Brenda van Es.
Meer over deze schrijfweek
Lees verder
Schrijfvilla Granada Brenda van ES 100 jaar na vandaag

Schrijfweek Granada | nieuw! | nog 8

Dit is de schrijfvilla van het eerste uur. Onder de olijfboom je boek schrijven: dat klinkt goed hè? Dat klinkt niet alleen zo, dat is het ook. Schrijfcoach Brenda van Es.
Meer over deze schrijfweek
Lees verder
Homepageheader3-1024x576

Schrijfweek Ronda

SCHRIJFVILLA AAN DE FLANKEN VAN DE SIERRA NEVADA De schrijfcursus is voor iedereen die zijn verhaal wil schrijven. Denk aan een (auto)biografie, een familieverhaal of het levensverhaal. 
Meer over deze schrijfweek
Lees verder
Brenda van Es zette 100jaar na vandaag - vip week - schrijf je levens verhaal

Schrijfweek Ronda | nieuw! nog 8

Yes, je gaat het eindelijk doen: je boek schrijven! Je verblijft in de schrijfvilla (mét zwembad) bij Ronda waar je vanaf het terras uitkijkt op een Spaans dorpje. Schrijfcoach Brenda van Es.
Meer over deze schrijfweek
Lees verder
bewerkt-6770

Vervolgschrijfweek bij zee | VOL

Vervolgweek in het familiepaleis bij de kust (deelname alleen mogelijk na deelname basisweek)
Meer over deze schrijfweek
Lees verder
Schrijfweken VIP villa Brenda van Es

VIP-schrijfweek bij zee | nog 6 !

Je boek schrijven in stijl? Oh yes! Kies voor de schrijfweek in deze VIP-villa! Schrijven aan je boek onder de dadelpalm en met het geklater van de fontein op de achtergrond. Schrijfcoach Brenda van Es.
Meer over deze schrijfweek

Interesse? Vraag de informatie aan.
Je bent van harte welkom. Laat je gegevens achter en ontvang informatie over deze unieke schrijfweken.

Liever eerst contact?
Geen probleem.
Bel vrijblijvend naar 06 4311 70 19 (of stuur een WhatsApp bericht).
Mailen kan ook: info@100jaarnavandaag.com

Annuleringsvoorwaarden
Wie uiterlijk 10 weken voor aanvang van de schrijfweek annuleert, krijgt 50% van het totaalbedrag terug. Wie tussen 10 en 8 weken voor aanvang annuleert, krijgt 40% van het totaalbedrag terug. En tussen de 8 en 6 weken 30%. Wie daarna annuleert, is het gehele bedrag verschuldigd. Altijd onder inhouding van 95 euro administratiekosten per persoon. Je vindt de boekingsvoorwaarden (hier)

Doorgang
De schrijfweken van dit jaar gaan allemaal door. Als er minder dan drie deelnemers zijn, hebben we het recht de schrijfweek te verplaatsen naar Granada.

Schrijftips

Graag deel ik alvast een paar geweldige gratis schrijftips met je. Zo kom jij een stap dichter bij je boek! Vul hieronder je gegevens in.

Aangemeld! Check je inbox...

Pin It on Pinterest

Share This