CONTACT

e-mail

Contact via e-mail:  info@100jaarnavandaag.com

Telefoon & WhatsApp

Bel (NL) +31 6 4311 7019

Bel of App gerust. In het geval dat we de telefoon niet beantwoorden, laat dan een berichtje achter.  We reageren binnen een dag.

CONTACT

e-mail

Contact via e-mail:
info@100jaarnavandaag.com

Telefoon & WhatsApp

Bel (NL) +31 6 4311 7019

Bel of App gerust. In het geval dat we de telefoon niet beantwoorden, laat dan een berichtje achter.  We reageren binnen een dag.

Contact

Prachtig Andalusië

De schrijfweken worden gegeven in Zuid-Spanje. Hier vind je onze betoverende schrijfvilla's bij zee (VIP-locatie), bij Granada en bij Ronda.

Kom in beweging

Contact

Brenda zet jou in beweging zodat jij gaat doen wat je al jaren wilt:

Eindelijk je boek schrijven!

Schrijfweken in Spanje

Sinds 2013 organiseert 100 jaar na vandaag schrijfweken in Spanje voor iedereen die een autobiografisch verhaal te schrijven heeft. Denk bijvoorbeeld aan themaboeken zoals ‘elke dag met de trein naar Den Haag’, ‘het leven van een tienermoeder’, ‘zo kwam ik mijn burnout door’, ‘een schat van een scheiding’, maar ook het schrijven van familie- of levensverhalen voor de kinderen zijn mogelijk. De schrijfweken vinden het hele jaar door plaats op unieke locaties in Granada, Ronda en aan de kust in Zuid-Spanje (Andalusië).

Bij 100 jaar na vandaag word je begeleid door professionele schrijfcoaches die zelf al jaren levensverhalen schrijven. Deelnemers leren niet alleen beter schrijven, maar ook hoe een verhaallijn zich vormt. De ©ES methode is daarbij essentieel, dit staat voor Eerst Structuur. Want naast dat er uitgebreid aandacht is voor creatief schrijven, zijn er onderwerpen waarmee de deelnemers aan de slag gaan zodat er een kapstok ontstaat om het verhaal aan op te hangen. Het is voor schrijvers die ideale manier om tot een goede structuur en verhaallijn te komen van het verhaal. Deze methode is uniek, en nergens anders te volgen.

×

Bel of App ons gerust

× App ons