CONTACT

Telefoon & WhatsApp

+31 6 4311 7019

Bel of App ons gerust. In het geval dat we de telefoon niet beantwoorden, laat een berichtje achter. We reageren binnen een dag.

CONTACT

e-mail

Contact via e-mail:
info@100jaarnavandaag.com

Telefoon & WhatsApp

Bel (NL) +31 6 4311 7019

Bel of App gerust. In het geval dat we de telefoon niet beantwoorden, laat dan een berichtje achter.  We reageren binnen een dag.

Prachtig Andalusië

Ronda

Granada

Sablobreña

Durcal

De schrijfweken worden gegeven in Zuid-Spanje. Hier vind je onze betoverende schrijfvilla's bij zee (VIP-locatie), bij Granada en bij Ronda.

Wil je al jaren je boek schrijven?

We zetten jou in beweging zodat jij gaat doen wat je al jaren wilt:

Eindelijk je boek schrijven!

Schrijfweken in Spanje

Sinds 2013 organiseert 100 Jaar Na Vandaag schrijfweken in Spanje voor iedereen die een autobiografisch verhaal te schrijven heeft.

De schrijfweken vinden 5 keer per jaar plaats in Zuid-Spanje (Andalusië).

Tijdens een schrijfweek van 100 Jaar Na Vandaag word je begeleid door Brenda van Es, die al meer dan 350 mensen coachte naar hun verhaal. Deelnemers leren niet alleen beter schrijven, maar ook hoe een thema en verhaallijn zich ontvouwen. De ©ES methode, dat staat voor Eerst Structuur, is daarbij essentieel. Een ideale manier voor levensverhaalschrijvers om stapsgewijs in 6 dagen tot een structuur te komen voor het verhaal.

 

Onze methode is uniek en nergens anders te volgen.

Note:

Oeps. Voor deze maand zijn er geen gratis sessies meer beschikbaar! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de nieuwe reeks van 4 gratis sessies. Of, nog makkelijker, zet jezelf op de wachtlijst.

Gratis sessie, plan een afspraak 

 Je droomt over je eigen boek, maar je bent vastgelopen of weet niet waar te beginnen? Elke maand zijn er 4 gratis sessies met Brenda van Es. Wat heb je nodig om je verder te schrijven? Vaak zijn er twijfels of is er iets wat je tegenhoudt, zonder dat je goed weet wat. 

Dit kun je verwachten 

Gesprek van 20 minuten, één-op-één met Brenda van Es

Waar sta je nu met je verhaal (structuur en thema)?

Waar heb je hulp bij nodig?

Welke praktische stappen ga je na de sessie zetten?

×

Bel of App ons gerust

× App ons