fbpixel

Ondernemers met een goed verhaal

 Voor ondernemers die hun businessboek willen schrijven

(de enige die jouw vakkennis combineert met je persoonlijke verhaal!)

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

⇒ Inschrijving geopend editie #4 | halfjaarprogramma, start: december 2022 

 

Lieve ondernemer, schrijf je boek!

 

Ik: ‘Een boek schrijven over je bedrijf werkt. Echt’. Nog voordat ik verder kan praten, reageer je.

Jij: Schudt driftig je hoofd. ‘Een boek, doe niet zo gek.’ Opeens is je interne criticus uitgesproken. Stilte.

Ik: Laat de stilte z’n werk doen en zeg: ‘Schrijf je boek, echt. Je hebt een goed verhaal, dat weet je best. Dit programma is speciaal voor Ondernemers met een goed verhaal. Ondernemers zoals jij! Inclusief de Business & Book Retreat op Ibiza. Het schrijven van je boek zal je business naar een hoger plan tillen. Kijk eens of het iets voor je is.’ 

Jij: Zegt niets en denkt: ‘Dat boek schrijven, daar droom ik al jaren van. En mijn business kan het ook goed gebruiken.’ Je luistert naar je hart en scrolt naar beneden.

Grandioos programma! Businesscoaching en schrijfcoaching hand in hand. Een aanrader!

Ria Kuiper

Auteur Rouwen over leven, Touch of Matrix

Mijn leven staat niet los van mijn ondernemerschap. Daarom was dit programma op mijn lijf geschreven! Net als de retraite op Ibiza.

Astrid Vester

Auteur De moderne medicijnvrouw

Voor ondernemers
die werken vanuit hun hart

Heb jij een knettergoed verhaal en wil je je kennis onderstrepen? Een boek vergroot je zichtbaarheid. Het is je allerbeste visitekaartje.

 

Laat je boek voor jóu werken

Je hebt een goed verhaal. Dat weet je zelf ook. Misschien ben je een tikkeltje eigenwijs maar hé, dat is logisch want je hebt ook een eigen visie. Je barst van de expertise. Met een boek wordt jouw expertise zichtbaar: het zet je in de schijnwerpers. Jij, die auteur met kennis van zaken.

Hoe zou het voor je zijn als je boek voor jou gaat werken? Want dat gaat het, 100%.

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Een boek heeft de aantrekkingskracht van magneet!

Een boek geeft je business een boost. Het heeft de aantrekkingskracht van een magneet. Bovendien: auteurs worden gezien als experts.

Misschien ben je beter dan je concurrent. Maar dat weet jouw potentiële klant niet! Als die kiest gaat hij voor de persoon die het meest zichtbaar is. Terwijl jouw potentiële klant het boek van je vakgenoot leest, verdwijn jij pagina na pagina verder naar de achtergrond. Help! Dat is wel het laatste wat je wilt.

De oplossing? Het halfjaarprogramma Ondernemers Met Een Goed Verhaal.

Je boek zorgt voor klanten

Wil je meer klanten? Wie deelt, vermenigvuldigt. Auteur zijn, trekt klanten aan. Je naamsbekendheid neemt toe, net als je reputatie binnen jouw vakgebied. Voordat je het weet, word je gevráágd voor lezingen. Bovendien is je boek een ideaal relatiegeschenk voor potentiële en bestaande klanten.

Deel je niet alleen je vakkennis

Wat je doet, doe je met overgave en vanuit je hart. Naast je vakkennis heb je ook een persoonlijk verhaal. Door dat verhaal te delen, kiezen klanten voor jou. Jij bent authentiek. Jij bent een Ondernemer Met Een Goed Verhaal. 

Doe mee!

Zet jezelf en je business op de kaart! Schrijf je boek en doe mee aan dit unieke halfjaarprogramma, inclusief retraite op Ibiza.

Wat kan je verwachten?

 

De Business & Book Retreat op Ibiza is slechts een onderdeel. Het gehele programma loopt van december 2022  tot en met mei 2023 en is schrijf- en businesscoaching ineen. 

 

december 2022: de Business & Book Day #1 in Haarlem. Je ontmoet Brenda van Es en de andere ondernemers. Je zet de eerste stappen richting je boek. Je krijgt handvatten om je bedrijf steviger neer te zetten door jouw ‘marketingclaim’ te bepalen. We sluiten de dag af met een diner. Dat biedt direct de mogelijkheid om met elkaar reisafspraken te maken, samen een auto te huren etc.

januari 2023: briefing voor de conceptkaft van je boek. Je schrijft dit onder begeleiding. Het gaat je enorm helpen bij het vormgeven van je verhaal. Misschien voelt het vreemd voor je om hiermee te beginnen, maar je zult zien dat intuïtie en kennis hier hand in hand gaan. Je ontvangt je conceptkaft later in dit halfjaarprogramma.

 

februari 2023: één-op-één Skypesessie, book- en businesscoaching. Vooraf ontvang je een vragenlijst want over je business schrijven betekent dat je ongetwijfeld (!) eigenwijze, verfrissende ideeën hebt over jouw vakgebied. Wat werkt volgens jou wel en wat niet? Gebruik je een methode? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Wat is jouw persoonlijke verhaal? Hoe raakt jouw verhaal je business? We gaan al die facetten langs zodat je straks helemaal klaar bent voor de retreat op Ibiza.

 

maart 2023: de Business & Book Day #2, een intensieve één-op-één sessie (3 uur) via Skype met Brenda. Je maakt het framework voor jouw boek. Je weet waar de kern waar je verhaal en komt tot de blauwdruk van je boek. En dat niet alleen. Je business en je boek gaan elkaar steeds meer versterken.

 

mei 2023: de vijfdaagse Business & Book Retreat op Ibiza. In het noorden, het rustige deel van het eiland, gaan we aan de slag met je boek. Je gaat er onder begeleiding van book- en businesscoach Brenda van Es werken aan de structuur, boekmarketing en je lezersbelofte. Daarnaast krijg je feedback op je teksten en zijn er persoonlijke sessies.

 

juni 2023: één-op-één Skypecall met Brenda. Daarin bespreken jullie de boekplannen voor de komende periode. Als je dat wilt, is schrijfcoaching op afstand mogelijk (meerkosten).

 

optioneel: (zeer aan te raden, als stok achter de deur): meedoen met hét boeklanceringsfeest LEVENSECHT

 

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Waarom meedoen?

In de Ibiza Business & Book Retreat schrijf je waarom je doet wat je doet.

Je schrijft vanuit vertrouwen, omdat je haarscherp ziet welke kansen je hebt opgepakt om daar te komen waar je vandaag de dag bent.

 • Je volgt een uniek programma (nergens anders te volgen) met de focus op je bedrijf en jouw persoonlijke verhaal (deze combinatie maakt dit traject zo bijzonder want het gaat NIET sec over vakkennis/experttips).
 • We gaan aan de slag met de structuur voor je boek, het allerbelangrijkste als het op schrijven aankomt.
 • Ibiza is hét eiland van de relaxmodus en daar ga jij 100% de vruchten van plukken!
 • Je krijgt alle tijd en rust om te schrijven. Dat komt je schrijfkracht ten goede.
 • Je krijgt business- én schrijfcoaching, beide zul je nodig hebben om het boek tot een succes te maken.
 • We zijn met een groep ondernemers die net als jij ook hun business story willen vastleggen. Over inspiratie gesproken!

 

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven
Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven
Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Business & Book Retreat op Ibiza

dag 1

Inventariseren & structuur

Schrijfretraite Ibiza Ondernemers Met een Goed Verhaal

Intensieve en verrassende dag (van 10-20 uur). Waar gaat je boek in essentie over? Waar raakt je business jouw persoonlijke verhaal?

dag 2

Lezersbelofte

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Wat gaat je lezer lezen in je boek? Deze brainstormsessie gaat je 100% zeker verrassen! Je werkt direct de resultaten uit.

dag 3

Voorwoord & flaptekst

Schrijfretraite Ibiza Ondernemers Met een Goed Verhaal

Het voorwoord en de flaptekst raken het bestaansrecht van een boek. Waarom móet jouw boek er komen?

dag 4

Boekmarketing

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Als je kennis overdraagt met je boek, wil je dat het klanten oplevert. Hoe (en waar) gaat je boek voor jou werken? ‘s Middags vrij.

dag 5

Persoonlijke coachsessies

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Alle ruimte voor jouw verhaal: persoonlijke coachingsessies met Brenda van Es.

Wil je mee? Neem contact op!

Plek voor 8 ondernemers

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Deelnemen aan het halfjaarprogramma incl. retraite op Ibiza? Vraag het intakegesprek aan met Brenda van Es via info@100jaarnavandaag.com of bel 064 3117019.

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven
Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Inschrijving editie 4 is geopend!

Ik wil dit ⇒ En nu?

Het intakegesprek 

We hebben eerst een intakegesprek. 

Niet om te horen hoeveel schrijfervaring je hebt. Ook niet om te kijken of je goed kunt vertellen over wat voor een ge-wel-dige succesvolle ondernemer je bent. En al helemaal niet om je een schrijfopdracht te geven (bijvoorbeeld om te kijken of je zonder spelfouten schrijft).

Wél om te kijken of je aansluit bij dit unieke programma ‘ondernemers met een goed verhaal’. Of we die klik hebben, en of je verwachtingen aansluiten bij wat ik bied.

Je schrijft wie je bent, wat je doet, hoe je passie ontstond, over de kennis en kunde die je over wilt brengen aan je lezer. Dat is geen sinecure. Daarom is die klik tussen ons zo belangrijk. Het moet van beide kanten goed voelen, zowel voor jou als voor mij.

Ben jij ondernemer die iets doet waar je 110% in gelooft? Wil je dat verhaal vastleggen in een boek die deuren voor je gaat openen? Laat dan absoluut van je horen!

 

Er is plek voor 8 ondernemers. 

Investering

Herken je je in het profiel? Kijk je ernaar uit om met andere ondernemers de Ibiza Business & Book Retreat te beleven? Wil je helemaal uit je dagelijkse business stappen en ontspannen aan je boek werken? Meld je dan snel aan. Er zijn 8 plekken. De investering is € 3900,- excl. btw. Dit is inclusief je verblijf op Ibiza.

 • Investering 3900,- excl. btw
 • Incl. overnachtingen (privékamer), ontbijt, lunches en 2 diners (eerste en laatste avond)
 • Excl. vlucht / lokaal transport / verzekeringen

Wat krijg je?

 

Vooraf:

 • Business & Book Day, plus diner (Haarlem)
 • Intensieve persoonlijke boeksessie
 • Skypegesprek van 1 uur

Tijdens (Ibiza):

 • verblijf (privékamer)
 • ontbijt, lunch, 2 diners (eerste en laatste avond)
 • 5 cursusdagen (1 rustdag)
 • verrassend programma, intensieve begeleiding
 • concept omslag van je boek

Erna (online)

 • Skypegesprek van 1 uur
×

Bel of App ons gerust

×