fbpixel

Ondernemers met een goed verhaal

Je wilt geen boek schrijven met 50 tips op een rij. Dat gaat tegen je natuur in, je hebt zoveel meer te delen. Je wilt een boek schrijven dat dicht bij jou ligt. Met meer Soul. Met meer impact én met meer voldoening. 

Dit traject is voor jou!

Voor ondernemers die hun businessboek willen schrijven

(de enige die jouw vakkennis combineert met je persoonlijke verhaal!)

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

⇒ Inschrijving geopend editie #4 | halfjaarprogramma, zet jezelf op de VIP lijst

 Lieve ondernemer, schrijf je boek!

 

Ik: ‘Een boek schrijven over je bedrijf werkt. Echt’. Nog voordat ik verder kan praten, reageer je.

Jij: Schudt driftig je hoofd. ‘Een boek, doe niet zo gek.’ Opeens is je interne criticus uitgesproken. Stilte.

Ik: Laat de stilte z’n werk doen en zeg: ‘Schrijf je boek, echt. Je hebt een goed verhaal, dat weet je best. Dit programma is speciaal voor Ondernemers met een goed verhaal. Ondernemers zoals jij! Op een lichte manier. Let me show you the way! Inclusief de Business & Book Retreat op Ibiza. Het schrijven van je boek zal je business naar een hoger plan tillen. Kijk eens of het iets voor je is.’ 

Jij: Zegt niets en denkt: ‘Dat boek schrijven, daar droom ik al jaren van. En mijn business kan het ook goed gebruiken.’ Je luistert naar je hart en scrolt naar beneden.

Mijn leven staat niet los van mijn ondernemerschap. Daarom was dit programma op mijn lijf geschreven! Net als de retraite op Ibiza.

Astrid Vester

Auteur De moderne medicijnvrouw

Grandioos programma! Businesscoaching en schrijfcoaching hand in hand. Een aanrader!

Ria Kuiper

Auteur Rouwen over leven, Touch of Matrix

Ik was op het punt dat ik zoveel kennis had, dat ik voelde: dit mag ik niet bij mij houden. Blij dat ik traject vond; mijn boek is  er nu!

Maarten Wolsing

Auteur Stop verkopen

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Voor ondernemers
die werken vanuit hun hart

Heb jij een knettergoed verhaal en wil je je kennis onderstrepen? Schrijf je boek want dat vergroot je zichtbaarheid. Het is tijd om jezelf te laten zien aan de wereld, met je boek als je allerbeste visitekaartje.

 

Laat je boek voor jóu werken

Je hebt een goed verhaal. Dat weet je zelf ook. Misschien ben je een tikkeltje eigenwijs maar hé, dat is logisch want je hebt ook een eigen visie. Je barst van de expertise. Met een boek wordt jouw expertise zichtbaar: het zet je in de schijnwerpers. Jij, die auteur met kennis van zaken.

Hoe zou het voor je zijn als je boek voor jou gaat werken? Want dat gaat het, 100%.

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Een boek heeft de aantrekkingskracht van magneet!

Een boek geeft je business een boost. Het heeft de aantrekkingskracht van een magneet want auteurs worden gezien als experts.

Misschien ben je beter dan je concurrent. Maar dat weet jouw potentiële klant niet! Als die kiest gaat hij voor de persoon die het meest zichtbaar is. Terwijl jouw potentiële klant het boek van je vakgenoot leest, verdwijn jij pagina na pagina verder naar de achtergrond. Help! Dat is wel het laatste wat je wilt.

De oplossing? Het halfjaarprogramma Ondernemers Met Een Goed Verhaal.

Je boek zorgt voor klanten

Wil je meer klanten? Wie deelt, vermenigvuldigt. Auteur zijn, trekt klanten aan. Je naamsbekendheid neemt toe, net als je reputatie binnen jouw vakgebied. Voordat je het weet, word je gevráágd voor lezingen. Bovendien is je boek een ideaal relatiegeschenk voor potentiële en bestaande klanten.

Deel je niet alleen je vakkennis

Wat je doet, doe je met overgave en vanuit je hart. Naast je vakkennis heb je ook een persoonlijk verhaal. Door dat verhaal te delen, kiezen klanten voor jou. Jij bent authentiek. Jij bent een Ondernemer Met Een Goed Verhaal. 

En jij? Ben jij al zichtbaar?

Zet jezelf en je business op de kaart! Schrijf je boek en doe mee aan dit unieke halfjaarprogramma, inclusief retraite op Ibiza.

Wat kan je verwachten?

 

De Business & Book Retreat op Ibiza is slechts een onderdeel. Het gehele programma loopt van december tot en met mei en is schrijf- en businesscoaching ineen. 

 

december: de Business & Book Day #1 in Haarlem. Je ontmoet Brenda van Es en de andere ondernemers. Je zet de eerste stappen richting je boek. Je krijgt handvatten om je bedrijf steviger neer te zetten door jouw ‘marketingclaim’ te bepalen. We sluiten de dag af met een diner. Dat biedt direct de mogelijkheid om met elkaar reisafspraken te maken, samen een auto te huren etc.

januari: briefing voor de conceptkaft van je boek. Je schrijft dit onder begeleiding. Het gaat je enorm helpen bij het vormgeven van je verhaal. Misschien voelt het vreemd voor je om hiermee te beginnen, maar je zult zien dat intuïtie en kennis hier hand in hand gaan. Je ontvangt je conceptkaft later in dit halfjaarprogramma.

 

februari: één-op-één live dag, book- en businesscoaching. Vooraf ontvang je een vragenlijst want over je business schrijven betekent dat je ongetwijfeld (!) eigenwijze, verfrissende ideeën hebt over jouw vakgebied. Wat werkt volgens jou wel en wat niet? Gebruik je een methode? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Wat is jouw persoonlijke verhaal? Hoe raakt jouw verhaal je business? We gaan al die facetten langs zodat je straks helemaal klaar bent voor de retreat op Ibiza.

 

maart: de Business & Book Day #2, een intensieve één-op-één sessie (3 uur)  met Brenda. Je maakt het framework voor jouw boek. Je weet waar de kern waar je verhaal en komt tot de blauwdruk van je boek. En dat niet alleen. Je business en je boek gaan elkaar steeds meer versterken.

 

mei: de vierdaagse Business & Book Retreat op Ibiza. In het noorden, het rustige deel van het eiland, gaan we aan de slag met je boek. Je gaat er onder begeleiding van boekcoach Brenda van Es werken aan de structuur, boekmarketing en je lezersbelofte. Daarnaast krijg je feedback op je teksten en zijn er persoonlijke sessies, zoveel als jij nodig hebt.

 

juni: één-op-één Skypecall met Brenda. Daarin bespreken jullie de boekplannen voor de komende periode. Als je dat wilt, is schrijfcoaching op afstand mogelijk (meerkosten).

 

optioneel: (zeer aan te raden, als stok achter de deur): meedoen met hét boeklanceringsfeest LEVENSECHT

 

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Waarom meedoen?

In dit Business & Soul traject schrijf je vanuit vertrouwen en lichtheid, omdat je haarscherp ziet welke kansen je hebt opgepakt om te komen waar je vandaag bent.

 • Je volgt een uniek programma (nergens anders te volgen) met de focus op je bedrijf en jouw persoonlijke verhaal (deze combinatie maakt dit traject zo bijzonder want het gaat NIET sec over vakkennis/experttips).
 • We gaan aan de slag met de structuur voor je boek, het allerbelangrijkste als het op schrijven aankomt.
 • Ibiza is hét eiland van de relaxmodus en daar mogen zijn; daar ga jij 100% de vruchten van plukken!
 • Je krijgt alle tijd en rust om te schrijven. Dat komt je schrijfkracht ten goede.
 • Je krijgt business- én schrijfcoaching, beide zul je nodig hebben om het boek tot een succes te maken.
 • We zijn met een groep ondernemers die net als jij ook hun business story willen vastleggen. Over inspiratie gesproken!

 

Business & Soul boektraject

Praktisch

Wat zit er in dit traject?
 • Gezamelijke kick off met de andere ondernemers
 • Persoonlijke sessies LIVE, afgestemd op jou en jouw boek
 • Zalige retreat op Ibiza (incl. privékamer)
 • Coaching via Zoom
 • Kaft van je boek
 • Mastermindgroepjes voor wie dat wenst, om te connecten met andere deelnemers
Wanneer begint dit traject?

Eind december. Op dit moment is het nog niet mogelijk om in te schrijven. Heb je interesse? Zet je dan zeker op de VIP lijst. Je wordt dan als allereerste op de hoogte gebracht wanneer de inschrijvingsdeuren opengaan. Je krijgt als VIP ook de mogelijkheid om onder heel exclusieve & onweerstaanbare voorwaarden in te schrijven. Zorg er dus zeker voor dat je op die VIP lijst staat, zodat je het niet mist.

Hoe lang duurt het traject?

Tijdens het traject word je 6 maanden intensief begeleid. Je houdt ook toegang tot al het gedeelde materiaal.

Wat is de prijs van het Business & Soul traject?

De investering voor het traject bedraagt 5.900 euro excl. btw. Daar zit de retreat op Ibiza bij.

De inhoud op een rijtje

 

Vooraf:

 • Business & Book Day, plus diner (Haarlem)
 • Intensieve persoonlijke boeksessie (2 dagdelen, LIVE)
 • Book & business gesprek via Zoom

Tijdens (Ibiza):

 • verblijf (privékamer)
 • ontbijt, lunch, 2 diners (eerste en laatste avond)
 • 5 cursusdagen (1 rustdag)
 • verrassend programma, intensieve begeleiding
 • concept omslag van je boek

Na retreat (online)

 • Coaching via zoom, 1 uur
Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven
Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven
Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven
Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven
Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Business & Book Retreat op Ibiza

dag 1

Inventariseren & structuur

Schrijfretraite Ibiza Ondernemers Met een Goed Verhaal

Je komt aan rond de klok van 16 en de cava staat vor ons klaar. Om 17 uur beginnen we met een losse oefening. Waar gaat je boek in essentie over? Waar raakt je business jouw persoonlijke verhaal?

dag 2

Lezersbelofte & boekmarketing

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Als je kennis overdraagt met je boek, wil je dat het klanten oplevert. Hoe (en waar) gaat je boek voor jou werken? Wat gaat je lezer lezen in je boek? Deze dag gaat je 100% zeker verrassen! Je werkt direct de resultaten uit.

dag 3

Voorwoord & flaptekst

Schrijfretraite Ibiza Ondernemers Met een Goed Verhaal

Het voorwoord en de flaptekst raken het bestaansrecht van een boek. Waarom móet jouw boek er komen?

dag 5

Persoonlijke coachsessies

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Alle ruimte voor jouw verhaal: persoonlijke coachingsessies met Brenda van Es.

Wil je mee? Neem contact op!

Plek voor 8 ondernemers

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Deelnemen aan het halfjaarprogramma incl. retraite op Ibiza? Vraag het intakegesprek aan met Brenda van Es via info@100jaarnavandaag.com of bel 064 3117019.

Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven
Ondernemers met een goed verhaal ondernemer boek schrijven

Zet jezelf op de VIP-lijst 

Ik wil dit ⇒ En nu?

Heb je interesse in het Business & Soul traject?

Zet je dan zeker – geheel vrijblijvend – op onze VIP-lijst. Je krijgt dan als allereerste de kans om je in te schrijven met exclusieve & onweerstaanbare VIP voorwaarden.

 

 

Er is plek voor 8 ondernemers. 

Investering

Herken je je in het profiel? Kijk je ernaar uit om met andere ondernemers de Business & Soul traject te beleven, inclusief retreat op Ibiza?

De investering voor het traject bedraagt 5.900 euro excl. btw. Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen als dat je voorkeur heeft.

 

 • Retreat is incl. overnachtingen (privékamer), ontbijt, lunches en 2 diners (eerste en laatste avond)
 • Excl. vlucht / lokaal transport / verzekeringen
0
Je winkelmandje
Your cart is empty.
×

Bel of App ons gerust

×