fbpixel

One day retreat, incl. cacaoceremonie (Granada)

“Quiet the mind and the soul will speak” – Ma Yaya Sati Bhagavati

Een dag, helemaal voor jou ♥

  • In het Nederlands
  • Omgeving Granada
  • Kom alleen of samen
  • Vrijdag 23 september, van 09:30-16 uur
  • 125 euro per persoon 

Kom als jezelf, voor jezelf

Deze one day retreat is een bijzondere dag want we combineren twee activiteiten die normaal los van elkaar gegeven worden. Soul writing én een cacaoceremonie.
 
Stel je voor. De vlinders fladderen door de tuin terwijl jij mediteert (zittend of liggend). Daarna schrijf je. Luister je muziek. Zak je weg in een geleide visualisatie met op de achtergrond de Sjamaanse drum en klankschalen. De dag zit vol met zachtheid. Met niets hoeven. Er wordt voor je gezorgd, de hele dag.
 
Jij bent hier op deze plek als jezelf, voor jezelf. Voel je de lichtheid?

 

One day retreat, incl. cacaoceremonie (Granada) one day retreat

Zo begint je one day retreat

We ontmoeten elkaar in de buitenkeuken waar er al een theetje voor je klaar staat. Vanuit de tuin kijken we zo de Sierra Nevada in; deze magische plek is vandaag van ons.

Voordat we beginnen, word je gereinigd met witte salie. We starten met een geleide meditatie van ongeveer 45 minuten. Je reist in je lichaam om bij jezelf te komen en je innerlijke kracht en liefde te voelen. Daarna volgen diverse uitnodigingen om met je pen meerdere lagen van jezelf af te pellen en steeds dieper en dieper te komen bij dat wat je bezighoudt.  

One day retreat, incl. cacaoceremonie (Granada) one day retreat

Iedere keer zijn mensen verrast wat je kunt aanraken met je pen, maar ik weet inmiddels beter. Met onze pen kunnen we zo ontzettend veel en ik wil je dat graag laten ervaren.

Cacaoceremonie

Na deze sessie gaan we naar de zachte kracht van de cacao.

One day retreat, incl. cacaoceremonie (Granada) one day retreat

Misschien denk je nu aan die heerlijke Tony Chocolony chocoladerepen. Pure cacao wordt al eeuwenlang in ceremonies gebruikt als hart-opener. Het bevat veel antioxidanten en mineralen zoals koper, ijzer en magnesium dat de spieren helpt ontspannen.

One day retreat, incl. cacaoceremonie (Granada) one day retreat

Door de antioxidanten openen de bloedvaten zich en kan zuurstof makkelijker door het lichaam verspreiden. De hersenen en het hart kunnen zelfs tot 40% meer aan zuurstof ontvangen! Je komt makkelijker bij je emoties en gevoelens en vindt als vanzelf je eigen innerlijke wijsheid die in ons allemaal huist.

Moet ik iets kunnen?

Nee. Je hoeft helemaal niets te kunnen. Ook is ervaring met bijvoorbeeld mediteren of schrijven helemaal niet belangrijk. Kom als jezelf! Dompel je onder in rust, liefde en vertrouwen. Laat je verrassen door je pen en alle ingrediënten uit de prachtige natuur.  

De one day retreat in het kort

♥ Je wordt ontvangen op een bijzondere locatie midden in de Sierra Nevada
♥ Dompel je onder in visualisaties, meditaties en soul writings.
♥ Je gaat aan de slag met intenties tijdens een cacaoceremonie.
♥ De groep is min. 5 tot maximaal 10 personen
♥ Inclusief lunch (vegan)  

100% ONTSPANNEN – 100% VERZORGD

One day retreat, incl. cacaoceremonie (Granada) one day retreat

Investering

Wil je meedoen? De prijs bedraagt 125 euro per persoon. Deze prijs is inclusief:

  • Begeleiding
  • De cacaoceremonie
  • Veganistische lunch (vegan)
  • Locatiehuur
  • 21% btw

Je ontvangt na betaling een mail met aanvullende informatie, bijvoorbeeld over welke kleding je het best kunt aantrekken. Check eventueel je spam!

Annuleren: Na betaling is je plek definitief. Je kunt niet annuleren. Wel mag je eventueel iemand anders in jou plaats laten komen als je toch niet kunt komen.

Brenda van Es: Brenda geeft al sinds 2014 schrijfretraites aan iedereen die een autobiografisch boek wil schrijven. Erkenning geven aan het verhaal dat je leeft, bijvoorbeeld in de vorm van een boek, brengt ieder mens naar lichtheid. Maar je innerlijke stem werkelijk horen, je lichaam voelen, gecombineerd met schrijven, kan net zo helend zijn. Zonder oordeel, zonder verwachting, helemaal één met jezelf zijn om tot magische antwoorden te komen.

 

×

Bel of App ons gerust

×