fbpixel

Soul Writing LIVE • The Journey (early bird prijs)

Soul Writing LIVE is voor iedereen die verlangt naar verbinding met zichzelf en de ander. Uit je hoofd, naar je hart. Een innerlijke reis inclusief cacao. We zien je graag op 19 december in de Soul Church bij Arnhem.

Details event Soul Writing LIVE • The Journey

Datum: donderdag 19 december
Tijd: van 14:30 u tot 18:00 u
Locatie: Soul Church bij Arnhem
EARLY BIRD PRIJS 77 euro ex btw (na 31 juli gaat de prijs omhoog naar 99 euro)

Wat is de intentie van deze Soul Writing LIVE op locatie?

Eerder deed je misschien al eens mee met online Soul Writing. De intentie voor deze LIVE Soul Writing – zó bijzonder om hierbij te zijn – is om tijd te nemen voor jezelf, terug naar je hart en de lichtheid van het leven.

Soul Writing LIVE • The Journey (early bird prijs) soul writing Soul Writing LIVE • The Journey (early bird prijs) soul writing 

Uit je hoofd naar je hart

Kijk jij uit naar een dag voor jezelf waarbij je uit je hoofd naar je hart mag gaan? Een dag met fijne mensen? Waar jij weer in de verbinding bent met je dromen en je verlangens? Of dat nu een boek is, een andere baan, een lichter leven, of iets heel anders. Voel je dat je dat wilt? Dan is deze LIVE Soul Writing echt iets voor jou!

Alle praktische info op rij

Datum: donderdag 19 december 2023

Tijd: 14.30 tot 18:00 uur

Locatie: Soul Church bij Arnhem (Doorwerth).
Gratis parkeren voor de deur met de auto.

Voor wie? Voor jou! Voor je vriend, je vriendin, je buurvrouw, je moeder. Voor mannen en vrouwen. Voor iedereen die ‘m voelt. Je bent super welkom!

Er is plek voor 15 deelnemers.

Wat je deze dag kunt verwachten is:

– Verbindende cacao (puur & openend)
– Inner soul journey
– Een soul food sharing
– Afsluiting

Koop hier je kaartje:

Waarom cacao?

De cacao die we deze dag drinken heeft niets te maken met chocolade zoals je dat kent uit de supermarkt. Pure Cacao wordt al eeuwenlang gebruikt door inheemse volkeren en wordt vaak een hart-opener genoemd. Je gaat door de cacao ook net iets dieper de meditatie en de ontspanning in. Het drankje zorgt voor verbinding tijdens de cacaoceremonie. Wil je liever geen cacao maar liever een kopje thee, dan kan dat natuurlijk ook!

Soul Writing LIVE • The Journey (early bird prijs) soul writing

Investering:

Voor slechts 77 eu ex btw heb je een kaartje en ben je erbij! Na 31 juli gaat de prijs omhoog en betaal je 99 euro ex btw. Dat is inclusief de inner journey (geleide meditatie), thee, cacao, verrassing, zaalhuur. Na aanmelding ontvang je een e-mail met alle praktische informatie.

Meenemen:

  • Yogamatje
  • Waterfles
  • Deken & sokken
  • Soul food (in de mail krijg je hierover uitleg)

Bonus:

Kom je met minimaal 3 anderen? Dan krijg je jouw kaartje gratis. Stuur een mailtje naar team@100jaarnavandaag.com met de namen. Jij komt dan op de gastenlijst te staan. Supertof dat je zo enthousiast bent!

Koop hier je kaartje:

0
Je winkelmandje
Your cart is empty.
×

Bel of App ons gerust

×