fbpixel

retraitedag Soul Writing ♥ | live in Schoonhoven

Over deze one-day retraite Soul Writing

Tijdens Soul Writing leer je jezelf de vraag te stellen: Hoe gaat het met mij? –  want het zet je in je licht. Het zet je stil. Het laat je zakken in je lijf. Diepzielduiken naar wat echt belangrijk voor je is.

Soul Writing; een retraitedag voor jou, vol licht

Welkom op deze wel heel bijzondere retraitedag Soul Writing, die plaatsvindt op de een-na-laatste dag van het jaar! Op 30 december laat je een licht schijnen over je hart, je leven, je twijfels. Wat laat je achter? Waar wil je volgend jaar meer van? We maken het niet te zwaar, niet te gewichtig; dat is het leven soms al genoeg. En in de donkerte van de winter misschien des te meer.

Gebruik deze winterdag om het vertragen en verstillen in te gaan. Durf je (opnieuw) te verbinden met jezelf en je verhaal.  Dive deep. Ont-wikkel en her-inner wat je te doen hebt.

Gun jezelf deze dag Soul Writing

retraitedag Soul Writing ♥ | live in Schoonhoven soul writing

Waarom Soul Writing?

Soul Writing zet van alles in beweging. Gebeurtenissen en gevoelens worden helder als je stiltvalt. Jouw leven, met alles erbij, wil tot in zijn volste glorie gezien worden. Met licht en rust ervaar je groei en vrijheid.

Een weg naar buiten

Wanneer de dagen kort en donker zijn, merk je dat je zoekt naar licht, een weg naar buiten. Dat is precies wat Soul Writing doet. Als je weet dat wij onderdeel van het universum zíjn, is verbinding met de ziel er altijd. Hoe donker het ook is. Maar als licht ontbreekt moeten we het leren opduiken en vóelen door middel van Soul Writing.

En dat ga je op deze dag meerdere keren ervaren.

Wat kun je verwachten?

  • meditaties
  • visualisaties
  • soul writing – > schrijven naar bewustzijn
  • sound bath (levensmelodie)
  • veel persoonlijke aandacht (kleine groep met twee begeleiders)
  • volledige verzorging met eten & drinken

Met een mix van verhalen, meditaties en schrijven duik je steeds dieper de volledige ontspanning in. We eindigen met een sound bath (oa. Tibetaanse klankschalen, drum en Koshi Chimes) waarin je je onderdompelt in een zalige levensmelodie.

Praktische informatie Soul Writing

Soul Writing is een overkoepelende naam voor meditaties, soudbaths en schrijven zodat we op een diepe laag verankeren wat we het nieuwe jaar in mee willen nemen. Meditaties worden verzorgd door Kitty de Laet, Soul Writing door Brenda van Es. Hun gezamelijke Tibetaanse sound bath brengt je direct thuis in je lichaam.

Waar: Lichtjes aan de haven in Schoonhoven
Aantal deelnemers: minimaal 7, maximaal 10
Soort: live, op locatie in Schoonhoven
Datum: 30 december 2022
Tijd: van 11:00 – 17:00 uur, inloop 10:30 uur
Prijs: € 220
Inclusief: 21% btw, thee/koffie, zalige lunch, zaalhuur

Heb je allergieën of intoleranties, laat het ons weten zodat we er rekening mee kunnen houden.

* Je hoeft geen meditatie- of schrijfervaring te hebben om mee te kunnen doen*

Inschrijven

Je schrijft je hier in voor Soul Writing, op de site van Lichtjes aan de Haven. Je verzorgt de betaling van € 220 euro (€ 181 ex btw) eenvoudig via iDeal of Bancontact. Klik hier.

Soul Writing is een co-productie met Lichtjes aan de Haven – Kitty de Laet

Kitty de Laet had jarenlang een tekstbureau en is momenteel trotse eigenaar van Lichtjes aan de Haven; een centrum voor bewustzijn, midden in het hart van Nederland. Met haar nuchtere kijk op de wereld steekt ze, zonder te gaan zweven, graag wonderlijke lichtjes aan.

retraitedag Soul Writing ♥ | live in Schoonhoven soul writing

100 Jaar Na Vandaag – Brenda van Es

Brenda van Es is boekcoach en helpt mensen bij het schrijven van hun autobiografische boek. Ze pendelt tussen Andalusië en Haarlem. Haar schrijfprogramma’s worden door haar cursisten omschreven als ‘schrijfcursus, retraite en bezinningsreis ineen’. Ook schreef ze meerdere boeken waaronder Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven en Aanmoedingen voor schrijvers.

retraitedag Soul Writing ♥ | live in Schoonhoven soul writing

 

×

Bel of App ons gerust

×