fbpixel

Luister podcast VERSE INKT

dé podcast over je boek schrijven

Podcast - Verse inkt

De podcast Verse Inkt is een heerlijke plek voor iedereen die een boek wil schrijven. Je leven met een kaft errond, dat heb je niet zomaar één-twee-drie voor elkaar. Maar áls het er eenmaal is, is verse inkt je mooiste beloning!

In VERSE INKT bespreek ik, schrijfcoach en auteur Brenda van Es, alles over boeken, schrijven, boeken schrijven én persoonlijke ontwikkeling. Jaren vroeg ik me af: kan een boek schrijven niet met veel meer lichtheid en fun?

Een proces met joy, lichtheid & een diepe zielsverbinding met je verhaal. Ruimte voor kwetsbaarheid, angsten en twijfels en ze gaan zien als een geschenk. ​Dankzij mijn jarenlange ervaring als schrijfcoach heb ik héél veel geleerd over wat wel en niet werkt bij het schrijven van je boek. Structuur is belangrijk (vandaar ook de ES methode, eerst structuur), maar ik deel graag nog meer praktische tips en diepgaande soul learnings met jou!

Welkom bij de meest openhartige podcast over schrijven. Je vindt mij op Instagram als je dat nog niet had gedaan: @brenda_van_es_boek_schrijven

Laat je inspireren

[Verse Inkt is een initiatief van 100 Jaar Na Vandaag]

Deze vijf ingrediënten heb je nodig om (nu echt!) je boek te gaan schrijven

Het is zo’n mijlpaal voor elke schrijver. Het eerste boek. Maar we durven niet, twijfelen ons een ongeluk, verdwalen in ons eigen verhaal of stellen eindeloos uit. In deze podcast leg ik uit wat er mentaal en praktisch gezien nodig is om je boekverlangen te realiseren. Veel luisterplezier en wil je er wat over delen op je socials?

Podcast afleveringen

×

Bel of App ons gerust

×