Je levensverhaal schrijven Andalusië

Je levensverhaal schrijven Andalusië

Veel mensen willen ooit hun verhaal schrijven Maar waar begin je? Een autobiografie, familieverhaal of  levensverhaal op papier zetten doe je het beste als je tijd en rust hebt, én begeleiding krijgt. Het zijn dé schrijfingrediënten die ervoor zorgen dat je boek er echt komt.

Kom naar dé unieke schrijfweken in Spanje ‘Ik & Mijn verhaal’

Geniet van een schatkist aan schrijftijd en een flinke dosis schrijfbegeleiding inde prachtige omgeving van Andalusië.
Aan de hand van de ©ES methode (dat staat voor Eerst Structuur) gaan we op zoek naar de structuur van jouw verhaal, jouw rode draad. Deze methode is nergens anders verkrijgbaar. Deze schrijfweken zijn voor iedereen die een (levens)verhaal, autobiografie of familieverhaal wil schrijven. Schrijfe is niet nodig.
Genieten en schrijven gaan hand in hand
In Spanje heb je tijd, rust en ruimte om je verhaal écht van de grond te krijgen. Schrijven en genieten gaan er hand in hand. De groepen van de schrijfweken zijn klein, tussen de 4-8 personen, zodat iedere deelnemer persoonlijke schrijfbegeleiding van de schrijfcoach krijgt. Bovendien wordt de week omlijst met Spaanse culinaire verwennerijen.

De cursus is uniek in zijn soort en vindt het hele jaar door plaats in magische schrijfvilla’s in prachtig Andalusië.

Waar in Andalusië?
De schrijfweken worden gegeven in Zuid-Spanje, in het prachtige Andalusië. Hier vind je onze betoverende schrijfvilla’s bij zee (VIP-locatie), bij Granada en bij Ronda.
Waar vlieg ik op?
Je vliegt in alle gevallen naar Malaga. Alle schrijfvilla’s liggen op ongeveer 1,5 uur rijden. Transavia, Vueling en Ryanair vliegen op Malaga, Spanje. Als je dat wilt, halen we je op bij de luchthaven (meerprijs).
TIP!
De cursus begint op de eerste dag om 10:30 uur, en eindigt op de laatste dag rond 15:30 uur. Wil je een dag eerder komen, dat kan (meerprijs). Op de laatste dag kun je terug rond 19-20 uur. Houd hier rekening mee bij het boeken van je vliegticket.
Hoe ziet de cursus eruit?
Vooraf heeft de schrijfcoach telefonisch contact met je zodat je voorbereid aan de schrijftafel verschijnt. In Spanje ga je intensieve en bevlogen dagen tegemoet met praktische en inspirerende oefeningen die jouw verhaal een boost geven. Dagelijks beginnen we met theorie gevolgd door een heerlijke lunch. In de middag schrijf jij waar je wilt; bij de villa, in de stad op een van de terrasjes of in alle rust in de bergen. Als jij er maar inspiratie van krijgt!
Voor wie?
De schrijfcursus is voor iedereen die zijn verhaal wil schrijven. Denk aan een (auto)biografie, een & familieverhaal of het levensverhaal. De cursus is voor iedereen die….

 • … zijn (of haar) verhaal belangrijk vindt en het vast wil leggen.
 • … praktische handreikingen wil bij het schrijven van een boek.
 • … zoekt naar een goede structuur voor zijn (of haar) verhaal.
 • … geniet van schrijven: in alle rust gedachten op papier zetten.
 • … tevergeefs eerdere pogingen deed zijn (of haar) verhaal te schrijven.
 • … een schrijfcursus zoekt waarin schrijven en genieten samengaan
Waarom meedoen? Omdat …

 • je in een heerlijke Spaanse schrijfomgeving bent, weg van huis,
 • de schrijfingrediënten – tijd, rust en ruimte – je schrijfkracht geven
 • je jouw verhaal vastlegt en dat is goud waard
 • je werkt aan het allermooiste wat je jezelf en je (klein)kinderen kunt geven
 • het schrijven van levensechte verhalen zelfinzicht geeft
 • je anderen treft die ook bezig zijn met hun verhaal; dát inspireert
 • je een flinke dosis schrijfbegeleiding krijgt
 • je geen schrijfervaring nodig hebt, iedereen kan meedoen
Wanneer vinden de schrijfweken plaats?
De schrijfweken vinden het hele jaar door plaats. Kijk op de kalender rechtsbovenaan deze pagina, en beslis wanneer je wilt komen naar een van  deze unieke schrijfweken.
Interesse? Vraag de informatie aan.
Je bent van harte welkom. Laat je gegevens achteren ontvang informatie over deze unieke schrijfweken.

Liever eerst contact? 
Geen probleem. Bel vrijblijvend naar 06 4311 70 19 (of stuur een WhatsApp bericht). Mailen kan ook: info@100jaarnavandaag.com
Annuleringsvoorwaarden
Wie uiterlijk 10 weken voor aanvang van de schrijfweek annuleert, krijgt 50% van het totaalbedrag terug. Wie tussen 10 en 8 weken voor aanvang annuleert, krijgt 40% van het totaalbedrag terug. En tussen de 8 en 6 weken 30%. Wie daarna annuleert, is het gehele bedrag verschuldigd. Altijd onder inhouding van 95 euro administratiekosten per persoon. Je vindt de boekingsvoorwaarden (hier)
Doorgang
De schrijfweken van dit jaar gaan allemaal door. Als er minder dan drie deelnemers zijn, hebben we het recht de schrijfweek te verplaatsen naar Granada.

Misschien vind je dit ook interessant:

Brenda van Es hielp al honderden mensen bij het schrijven van hun autobiografische boek. Ze volgde de Academie voor Communicatie in Amsterdam en maakte carrière bij beursgenoteerde bedrijven en goededoelenorganisaties. In 2013 richtte ze ‘100 jaar na vandaag’ op en vertrok samen met haar man naar Spanje om daar het hele jaar door schrijfcursussen te geven onder de naam ‘Ik & Mijn verhaal’.

Een jaar later ontwikkelde ze de ©ES methodiek – Eerst Structuur – speciaal voor levensverhaalschrijvers. Het resultaat is verbluffend: levensechte verhalen komen helder en krachtig op papier, óók zonder schrijfervaring.

In 2017 verscheen van haar hand het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven’. Het werd lovend ontvangen door Schrijven Magazine.

Je bestelt het boek hier.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

×

Bel of App ons gerust

× App ons