We zijn allemaal een wandelende romannetje

Wij zijn allemaal een wandelend romannetje. Dat weten we stiekem ook wel. De uitspraak ‘Mijn leven, ik kan er een boek over schrijven’ is niet voor niets veel gehoord. Meer dan een miljoen mensen loopt rond met het idee een boek over zijn of haar leven te schrijven. In de vorm van een autobiografie, familiegeschiedenis of een levensverhaal. Briljant idee, alleen hoe begin je?

Lees meer

Workshop Ondernemers met een goed verhaal (VOL)

Je bent ondernemer en goed in je wat je doet. Je hebt een succesvolle aanpak en een eigenwijze visie. Het is tijd voor een boek. Jouw boek! Misschien wil je graag mensen om je heen inspireren. Of heb je een groeiend bedrijf en voel je dat het schrijven van je boek...

Lees meer

Je levensverhaal schrijven Andalusië

Veel mensen willen ooit hun verhaal schrijven Maar waar begin je? Een autobiografie, familieverhaal of  levensverhaal op papier zetten doe je het beste als je tijd en rust hebt, én begeleiding krijgt. Het zijn dé schrijfingrediënten die ervoor zorgen dat je boek er echt komt.

Lees meer

Schrijftips

Graag deel ik alvast een paar geweldige gratis schrijftips met je. Zo kom jij een stap dichter bij je boek! Vul hieronder je gegevens in.

Aangemeld! Check je inbox...

Pin It on Pinterest

Share This